cartell

Dia Internacional
de l’Art (2022)

Dijous 7, Divendres 8, Dissabte 9 i Diumenge 10 d’Abril de 2022
Desena edició a Girona i comarques

La desena edició del Dia Internacional de l’Art es desplega amb una àmplia programació d’activitats culturals i artístiques els dies dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 d’Abril, a Girona ciutat i comarques.

L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania.

La present edició s’obrirà el dijous 7 a les 18h amb un pregó a càrrec de la periodista Eva Vàzquez, a la Plaça del Pou Rodó.

Queda palès que l’art viu i sobreviu sempre i ara, més que mai, hem de demostrar que la cultura és segura. És per aquest motiu que s’han organitzat múltiples activitats al seu voltant de forma conjunta entre una trentena d’entitats vinculades al món de les arts: tallers, exposicions, projeccions, visites guiades, itineraris d’art, concerts, performances, i un llarg etcètera.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és apropar als ciutadans i ciutadanes la pràctica artística i compartir l’experiència de les diverses activitats, aprenent del món artístic.

La iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona.

Segueix-nos al grup del facebook:
facebook