Ocupar una plaça menys

Marta Rosell Chust i Roc Domingo Puig

Del 8 de juliol al 29 d'agost de 2021

Inauguració dijous 8 de juliol a les 19h

Hall del Bòlit_PouRodó

 
 

Aquesta exposició recull l'experiència de la darrera edició de la Beca d'Intercanvi entre el Bòlit i el Projecte Rad'Art de Sant Romano a Itàlia, amb un projecte sobre l'experiència quotidiana del desplaçament en relació amb el territori, la identitat i el capital.

 

Durant l'intercanvi, les artistes van adquirir una furgoneta finançada en gran part per la beca, amb la que van realitzar el viatge d'anada i tornada entre els dos centres d'art.

 

Rosell i Domingo mostren part de les reflexions que sorgeixen de performativitzar el trajecte com una forma encarnada d'habitar les tensions del territori i la seva producció. Una lectura política de la necessitat de desplaçar-nos i cuidar-nos per sobreviure.

 

Gràcies a la beca d'intercanvi entre el Bòlit i el Projecte Rad'Art (Itàlia), Rosell i Domingo van adquirir una furgoneta amb la que van realitzar el viatge d'anada i tornada entre els dos centres d'art. En aquesta exposició mostren part de les reflexions que sorgeixen de performativitzar el trajecte com una forma  encarnada d'habitar les tensions del territori i la seva producció.