FETS/FACTS

Enric Ansesa

Del 20 de novembre de 2020 al 7 de febrer de 2021

Bòlit_StNicolau

 
 

Visites comentades

A càrrec d'Enric Ansesa, Antoni Álvarez de Arana i Carme Sais

Dissabte 19 de desembre de 2020 a les 17h 

Dissabte 16 de gener de 2021 a les 12h

Bòlit_StNicolau

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia obligatòria a info@bolit.cat o 972427627

Places limitades

 

Recorregut comentat per una instal·lació que reflexiona entorn al moment que ens ha tocat viure, a partir de dos fenòmens globals. El primer són les migracions, fluxes de gent gairebé sempre provocats per guerres i mancances, que obliguen a famílies senceres a abandonar casa seva a la recerca d'un món millor. La segona realitat a la que ens que ens enfronta és la violència policial, un cop més de rabiosa actualitat, i que malauradament a la nostra ciutat vàrem conèixer de primera mà un 1 d'octubre difícil d'oblidar.    

 
 

Presentació del catàleg - Enric Ansesa

Dijous 17 de desembre de 2020 a les 19h

Casa de Cultura de Girona

 

En aquest exercici d'exploració de la trajectòria, encara vigent, de l'artista, s'hi ha volgut sumar la veu d'historiadors i crítics d'art amb els quals Ansesa ha compartit territori i itinerari en un catàleg coral.

 

A banda del text del comissari, Antoni Álvarez, que introdueix les diferents exposicions i ofereix un extens resum biogràfic de l'artista, s'hi ha sumat la visió més personal de Joaquim Nadal, que ens evoca moments d'una infantesa compartida; les valoracions crítiques de la seva obra i de la seva evolució, des dels inicis, amb les reflexions de Narcís Sellas i de Lluïsa Faxedas, i una lectura de la seva obra més recent a través de Glòria Bosch. Cadascuna de les seves aportacions queden recollides en aquest catàleg i donen pas i emmarquen les diferents mostres, que s'afegeixen en aquesta redescoberta de l'artista.

 
 

Altres exposicions

 

Museu d'Art de Girona

Del 5 de desembre de 2020 al 5 d'abril de 2021

Casa de Cultura de Girona

Del 17 de desembre de 2020 al 6 de febrer de 2021

Museu d'Història de Girona

Del 25 de gener al 8 de març de 2021