Bòlit Residencia Girona Creativa  

 
 

L'espai de residència del Bòlit està situat al barri de Sant Pere a pocs metres del Bòlit_StNicolau, una de les seus expositives del Centre d'Art i de la futura seu del Museu d'Art Modern i Contemporani (Casa Pastors).

 

L'estudi dóna a una plaça des de la qual es pot veure la torre de Carlemany, el jardí arqueològic, el rosetó de Sant Pere de Galligants, la Capella de Sant Nicolau i des del seu balcó es contempla el campanar de l'església de Sant Fèlix.

 

A part de trobar-se en una zona molt cèntrica (a només cinc minuts del centre de la ciutat), compta amb un entramat molt interessant de petits negocis i tallers del sector de les indústries creatives que de mica en mica es van instal·lant en aquesta àrea de la ciutat.

 

És molt proper a una de les entrades en cotxe més importants de Girona (accés nord de l'autopista i ronda de Pedret) i, alhora, està a un pas d'una de les zones verdes més boniques de la ciutat (la vall de Sant Daniel).

 

És un punt molt interessant ja que hi conflueixen, en l'entorn més proper, tres dels quatre rius de la ciutat de Girona: el Galligants, l'Onyar i el Ter.

 

L'espai consta d'un dormitori doble, cuina menjador i lavabo equipats. També disposa de sistema de calefacció, connexió Wi-Fi i l'aixovar necessari (com ara roba de casa -llençols, tovalloles- i estris de cuina i de taula).

 

L'estudi es cedirà net i en bones condicions. Durant les estades la neteja va a càrrec de cada usuari resident, tot i que al final de cada residència una empresa externa farà una neteja general. Al final de l'estada el resident l'haurà de lliurar en les mateixes condicions.

 

A més de l'ús de l'espai de residència, també hi ha la possibilitat d'emprar complementàriament les instal·lacions i equips del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i de l'Escola Municipal d'Art de Girona (oficines, espais per a presentacions, tallers i materials), segons la disponibilitat. L'equip tècnic del Centre farà acompanyament de l'estada i del procés creatiu de l'artista i oferirà el seu suport i assessorament, així com projecció i difusió de tot el procés.