CONVOCATÒRIA INUND'ART

 

El Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona, amb la col·laboració d'inund'Art, ofereix un apartament per acollir en residència a un/a artista participant del Festival inund'Art durant el període del 3 de maig al 5 de juny. La residència comporta:

Allotjament gratuït.

Utilització d'un espai on treballar.

La possibilitat de mostrar el treball en procés durant l'estada en un dels aparadors del Bòlit.

Si així ho sol·licita, l'artista podrà rebre assessorament i acompanyament en el procés creatiu en aspectes de producció i contactes amb la població local.

La residència no inclou dietes i desplaçaments.

L'allotjament consisteix a un apartament amb una habitació, petita cuina, sala d'estar i bany, al centre de Girona.

 

Els artistes que vulguin optar a la Residència ho han de sol·licitar per correu electrònic, de manera separada de la inscripció al Festival, a info@inundart.org. En l'assumpte del mail s'haurà d'especificar: Sol·licitud de residència, amb el nom de l'artista i el títol del projecte. Inund'Art escollirà una de les propostes presentades dels artistes sol·licitants.

 

Bases del Festival

 

CONVOCATÒRIA DIA INTERNACIONAL DE L'ART 2022

 

Selecció d'imatge per al Dia Internacional de l'Art 2022

Convocatòria en col·laboració

 

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània, en el marc de l'organització del Dia Internacional de l'Art 2022 i en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització,  fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge que il·lustrarà l'esdeveniment.

 

Dotació: 500€

Termini: 14 de gener de 2022

Candidatures: info@naucoclea.com

 

Consulta les bases

bases-convocatoria-cartell-dia-internacional-de-l-art.pdf (61,42 KB)

 

CONVOCATÒRIA BÒLIT MENTOR 2021-2022

 

CONDICIONS REGULADORES PEL CONCURS DE PROJECTES PER A L'ADJUDICACIÓ D'UN CONTRACTE DE COMISSARIAT PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE BÒLIT MENTOR 2021 - 2022

 

Selecció d'un projecte de comissariat consistent en el desenvolupament de propostes de creació i educació artística dins el marc del programa Bòlit Mentor.

 

El projecte haurà d'incloure la proposta de selecció de quatre artistes per quatre projectes de residència a quatre instituts d'educació secundària (institut Santiago Sobrequés i institut Carles Rahola de Girona, institut Josep Brugulat de Banyoles i Castell d'Estela d'Amer).

 

En coproducció amb la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners.

 

Dotació: 5.000€

Termini: 25 d'octubre de 2021

 

Consulta la convocatòria i l'annex

 

Ves a l'e-tauler

edicte-bolit-mentor-2021-2022.pdf (286,49 KB)

 
 

COMISSARIAT TRANSVERSAL

 

CONCURS DE COMISSARIAT ARTÍSTIC PER AL DESENVOLUPAMENT D'UN PROJECTE DE CREACIÓ ARTÍSTICA VINCULAT A LES ARTS VISUALS 2021/2022

 

El Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals convoca un concurs de comissariat artístic per al desenvolupament d'un projecte de creació artística de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals.

 

Els projectes que es presentin han de consistir en la realització d'una actuació artística contemporània a cadascuna de les 10 ciutats membres del Consorci Transversal, durant la tardor de 2022 (dates centrals del 7 d'octubre a l'11 de desembre).

 

El Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals formalitzarà amb el guanyador del concurs un contracte pels serveis de comissariat artístic.

 

Dotació: 7.000€ (5,785,12€ més IVA) incloent dietes, transports i tots els impostos que corresponguin segons el règim jurídic del comissari.

 

Termini: 7 d'octubre del 2021

 

Més informació

bases-concurs-comissariat-transversal-2021.pdf (191,40 KB)

 

CONVOCATÒRIA EN GRAVAT CONTEMPORANI

 

CONCURS DE PROJECTES PER A L'ADJUDICACIÓ D'UN CONTRACTE DE SERVEIS ARTÍSTICS PER AL DESENVOLUPAMENT D'UN PROJECTE DE CREACIÓ ARTÍSTICA VINCULAT AMB LA TÈCNICA DEL GRAVAT    

 

Convocatòria en col·laboració amb l'Escola Municipal d'Art de Girona

 

L'objecte d'aquest concurs és la selecció d'un projecte de creació artística vinculat amb la tècnica del gravat amb l'objectiu de promoure la creació contemporània en gravat a la ciutat, a través d'una estada creativa en modalitat d'artista resident  

 

Dotació: 1.150€ (IVA inclòs)

Residència: del 6 de setembre al 4 d'octubre de 2021 

Termini de presentació de propostes: 2 de juliol de 2021

 

Consulta la convocatòria

Ves a l'e-tauler

 

Descarrega el document

concurs-de-projectes-per-a-l-adjudicacio-d-un-contracte-de-serveis-artistics-per-al-desenvolupament-d-un-projecte-de-creacio-artistica-vinculat-amb-la-tecnica-del-gravat.pdf (150,76 KB)

 

INTERCANVI AMB RAD'ART

 

CONVOCATÒRIA PER A L'ADJUDICACIÓ D'UN CONTRACTE DE SERVEIS ARTÍSTICS PER AL DESENVOLUPAMENT D'UN PROJECTE DE RECERCA I CREACIÓ ARTÍSTICA EN RESIDÈNCIA AL PROJECTE RAD'ART DE L'ASSOCIAZIONE ARTÉCO (ITÀLIA)

 

Selecció d'un projecte de recerca i creació artística en residència al Projecte Rad'Art de l'Associazione Artéco (Itàlia) a través d'una estada creativa a la localitat italiana de San Romano de Mercato Saraceno (Itàlia).

 

Dotació: 1.650€ (IVA inclòs)

Període de residència: del 15 d'octubre al 15 de novembre de 2021

Termini: 1 de juny de 2021

 

Consulta la convocatòria 

Ves a l'e-tauler

Tramitació en línia

concurs-de-projectes-per-seleccionar-projecte-de-recerca-i-creacio-artistica-en-residencia-a-radrart.pdf (159,61 KB)

 

INTERCANVI AMB LO PATI CENTRE D'ART DE LES TERRES DE L'EBRE

 

BASES DEL CONCURS PER AL DESENVOLUPAMENT DE DOS PROJECTES D'INTERVENCIÓ ARTÍSTICA EN RELACIÓ A LA NATURA I EL PAISATGE

 

L'objecte d'aquest concurs és la selecció de dos projectes de recerca i creació artística, l'un en relació als espais naturals protegits de Girona i l'altre al paisatge natural de les Terres de l'Ebre, a través d'una estada creativa en modalitat d'artista resident a les ciutats de Girona i d'Amposta, respectivament.

 

Les dues convocatòries son fruit de la col·laboració entre el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de promoure la creació contemporània.

 

Dotació: 999 € (IVA no inclòs) per a cadascun dels dos projectes

Residència:  A Amposta, entre el 10 de novembre i el 10 de desembre de 2021 / A Girona del 15 de novembre al 15 de desembre de 2021

Termini: A Girona, 28 de maig de 2021 / A Amposta, 26 de juny de 2021

 

(Imatge Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre / Ajuntament de Girona. CRDI (Generòs Mestres, atribuïda)

 

Consulta les convocatòries:

Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre

Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

 

 

bases-del-concurs-de-projectes-per-al-desenvolupament-drun-projecte-de-recerca-i-creacio-artistica-en-relacio-al-paisatge-natural-de-les-terres-de-l-ebre.pdf (141,27 KB)

 

CONVOCATÒRIA DIA INTERNACIONAL DE L'ART 2021

 

Selecció d'imatge per al Dia Internacional de l'Art 2021

Convocatòria en col·laboració

 

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània, en el marc de l'organització del Dia Internacional de l'Art 2021 i en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització,  fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge que il·lustrarà l'esdeveniment.

 

Dotació: 500€

Termini: 10 de març de 2021

Candidatures: info@naucoclea.com

 

Consulta les bases

bases-convocatoria-concurs-cartell-dia-art-2021.pdf (57,57 KB)

 

CONVOCATÒRIA INUND'ART

 

El Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona, amb la col·laboració d'Inund'Art, ofereix un apartament per acollir en residència a un/a artista participant del Festival durant el període del 4 de maig al 14 de juny.

 

La residència comprèn:

-Allotjament gratuït

-Utilització d'un espai on treballar

-La possibilitat de mostrar el treball en procés durant l'estada en un dels aparadors del Bòlit

-Si així ho sol·licita, l'artista podrà rebre assessorament i acompanyament en el procés creatiu en aspectes de producció i contactes amb la població local

-La residència no inclou dietes i desplaçaments

-L'allotjament consisteix a un apartament amb una habitació, petita cuina, sala d'estar i bany, al centre de Girona

 

Els artistes que vulguin optar a la residència ho han de sol·licitar per correu electrònic, de manera separada de la inscripció al Festival, a info@inundart.org. En l'assumpte del mail s'haurà d'especificar: Sol·licitud de Residència, amb el nom de l'artista i el títol del projecte. Inund'Art escollirà una de les propostes presentades pels artistes sol·licitants.

 

Descarrega les bases del Festival

convocatoria-artistes-inund-art-2021.pdf (530,86 KB)