DIA INTERNACIONAL DE L'ART

 

Dissabte 16 i diumenge 17 d'abril de 2016

 

Més d'una seixantena d'activitats artístiques i culturals conformaran la programació de la quarta edició del Dia Internacional de l'Art que tindrà lloc els dies 16 i 17 d'abril a Girona i comarques.

 

Un any més Girona engega la commemoració del Dia Internacional de l'Art, una jornada establerta el 2011 per la UNESCO en record del naixement de Leonardo da Vinci, el 15 d'abril de 1452, amb l'objectiu de celebrar les diverses formes de l'art i apropar-les als ciutadans.

 

Amb la finalitat comuna d'emplenar els carrers del territori d'art i de cultura en aquesta gran festa mundial, s'ha organitzat un ampli i divers programa d'activitats, gratuïtes i aptes per a tots els públics com itineraris d'art, propostes gastronòmiques, performances, projeccions, xerrades, exposicions, jocs, etcètera.

 

Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l'Ajuntament de Girona en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i comarques i compta amb el suport de la Diputació de Girona i dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

 

Més informació i programació aquí

 
 

Actualment ens trobem fent canvi d'exposició. El proper divendres 6 de maig inaugurem "Picar a la porta, entrar, sortir" a les 18h al Bòlit_LaRambla.