DIA INTERNACIONAL DE L'ART

Dissabte 8 i diumenge 9 d'abril de 2017

 

La programació de la cinquena edició del Dia Internacional de l'Art, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 8 i 9 d'abril, inclourà més d'un centenar d'activitats culturals i artístiques a Girona ciutat i comarques. L'ampli i variat programa d'activitats gratuïtes i aptes per a tots els públics inclou itineraris d'art, projeccions, tallers, exposicions, concerts, conferències, propostes gastronòmiques i performances, entre d'altres. 

 

Girona engega, un any més, aquesta celebració, establerta el 2011 per la UNESCO per tal de commemorar el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d'abril de 1452, amb l'objectiu d'acostar als ciutadans diferents formes d'expressió artística.

 

Aquesta iniciativa, promoguda i coordinada pel Bòlit amb el suport de la Diputació de Girona i els Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya, està dissenyada conjuntament amb una vuitantena d'entitats relacionades amb el món de les arts visuals de les terres gironines, oferint una programació multidisciplinària que emplenarà d'art i de cultura tant carrers com equipaments de tot el territori. 

 

Més informació i programació aquí