Bòlit_Documentació

 

Plaça Pou Rodó 7-9

Consultes info@bolit.cat

 

L'espai de documentació del centre està obert al públic a l'espai del Bòlit de la plaça del Pou Rodó. El fons que es posa a l'abast d'artistes i públic conté llibres, revistes, catàlegs i documents, unes 2.500 referències especialitzades en creació i pensament contemporanis fruit de diferents donacions per part d'altres centres així com de bibliografia que s'ha anat adquirint al llarg dels anys.

 

Una part essencial d'aquest fons consisteix en uns arxivadors que recullen les publicacions i catàlegs dels artistes, espais i projectes de Girona i comarques, sota l'epígraf d'Arxiu Actiu.

 

El programa de documentació és un servei que té per objectiu oferir al públic un fons documental sobre art contemporani. Es tracta de disposar de documentació especialitzada en creació i pensament contemporanis que doni suport a la vida del Centre, als artistes, professionals dels museus i de les galeries, professors i estudiants del territori treballant en col·laboració amb d'altres centres de documentació.

 

Així mateix, el centre s'ocuparà de produir i fer accessible la documentació resultant dels processos d'investigació, producció i exhibició vinculats a la seva programació.

 
 

Llistat de continguts arxivadors Arxiu Actiu    

arxiu_artistes_desembre_2019-web-.pdf (1.484,14 KB)

 
 

Llistat Fons Bòlit

arxiu-borlit-octubre-2017-.pdf (1.394,71 KB)

 

Microexposicions i activitats

 
 

Per tal de donar a conèixer el servei s'ha programat un cicle de microexposicions, activitats i presentacions relacionades amb el fons, comisariades i conduïdes per Olga Taravilla i Rita Andreu. Totes les activitats són d'entrada lliure.    

 
 

The Congosund

Bòlit_Documentació

Del 27 de gener al 30 d'abril de 2017

 

The Congosound és la marca utilitzada per l'artista Carles Congost per a referir-se a la seva vessant de productor musical. Des de mitjans de la dècada dels noranta fins ara, The Congosound ha passat per diferents etapes i circumstàncies, acollint un nombrós grup de col·laboradors, d'entre els quals caldria destacar el músic i gestor cultural Vicent Fibla i la cantant Jessie Park.

 

The Congosound ha publicat els discos Jessie's Theme, 1998 (Cosmos Records), Jackson, 2002 (Cosmos Records), Say I' m Your Number One/Superpitcher vs The Congosound, 2008 (Kompakt), Pepsi Love (feat. Ryan Paris), 2014 (Maletas Violentas) i  Això Que Sona És Nostre/ Josep Xortó + The Congosound, 2017 (Maletas Violentas). 

 

En aquesta exposició hi ha una mostra de material relacionat amb aquesta vessant musical que complementa i s'interrelaciona amb la trajectòria artística de Carles Congost.

 

Microexposició vinculada a l'exposició "A sense of wonder".