Bòlit Edicions

 
 

Bòlit Edicions és una nova línia de treball que complementa l'oferta d'activitats del Centre amb una sèrie de productes que volen acostar la feina dels artistes al públic. Catàlegs digitals, llibres d'artista i jocs, entre d'altres, son un nou aparador a la creativitat del territori.

 

LLIBRE PELLS EN SUSPENSIÓ

 

Presentació

Dijous 7 de juliol a les 19h

Bòlit_StNicolau

Entrada lliure

 

La presentació del llibre d'artista "Pells en suspensió" de Jordi Mitjà tindrà lloc en format de diàleg entre l'artista, el crític d'art Eudald Camps i l'editor i poeta Roger Costa-Pau.

 

"Pells en suspensió" neix d'un projecte amb el mateix nom finançat per les beques Kreas de l'Ajuntament de Girona a partir d'una investigació realitzada per Jordi Mitjà a l'INSPAI entorn les imatges analògiques, els suports i la seva desaparició.

 

Aquest projecte germinal serà el detonant del llibre que finalment ha vist la llum ara en una edició absolutament ampliada amb treballs que expliquen la trajectòria que l'artista ha dut a terme aquests darrers anys i amb alguna llicència poètica o deriva cap a obres molt primerenques.

 

El volum compta amb textos d'Eudald Camps, el disseny gràfic de Jesús Novillo i algunes imatges del procés de treball i la portada a cura del fotògraf Illa Bonany.

 

Ha estat finançat a quatre bandes entre el Bòlit, Centre d'Art de l'Ajuntament de Girona, el Consorci Xarxa Transversal, l'Editorial Llibres del Segle i l'INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.

 

Properament a la venda a l'Oficina de Turisme de Girona (Rambla de la Llibertat 1) o enviant un correu electrònic a info@bolit.cat

PVP 20€

 

CATÀLEG DIGITAL ETAC

 

 

Catàleg digital del projecte de residències artístiques internacional ETAC (Espai Transfronterer d'Art Contemporani).

 

Actualment, recull els resultats de l'edició 2014-2015 i preveu, en un futur incorporar els de la present convocatòria 2015-2016. És, doncs, un format de catàleg ampliable en el temps, les pàgines del qual han estat dissenyades pels mateixos artistes i que conté, a més de les obres, textos crítics de diferents especialistes (Adonay Bermúdez, Cristina Massanés i Imma Merino entre d'altres), entrevistes en vídeo i fotografies del procés creatiu i està traduït al català, castellà, anglès i francès.

 

http://etac-eu.org/catalogue/

 

Més informació aquí

 

CATÀLEG DIGITAL SOLATGE

 

 

Aquest catàleg recull els resultats de l'exposició "Solatge", formada per obres creades per artistes que van fer una estada creativa al llarg del primer any d'existència del programa de residències del Bòlit (2014/2015). La mostra es va poder visitar a Girona i a Alaró (Mallorca) i els treballs presenten com a denominador comú la importància del procés de creació i l'impacte del context sobre la idea que acaba motivant la generació i el significat d'una obra.

 

Es tracta d'un catàleg viu, ampliable en el temps, que conté les obres originals d'alguns artistes en format audiovisual, entrevistes en vídeo dels mateixos i fotografies del procés creatiu i està traduït a quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès).

 

http://bolit.cat/edicions/solatge/

 

Més informació aquí

 

JOC DEL BÒLIT

 

Prototipus del joc del bòlit 

Autor: Pep Aymerich

Edició i producció del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

 

Se n'han editat dues sèries:

 

Sèrie limitada numerada i firmada de 100 exemplars.

Sèrie no limitada ni numerada de 100 exemplars, reeditable.

 

Pep Aymerich ha partit d'un procés de contrast amb els usuaris habituals del joc a Sant Narcís per a realitzar de dos prototipus fets en fusta: una edició limitada i seriada de 100 exemplars signada per l'autor, al preu de 80€, i una altra de reproduïble per 25€. Ambdós models estan a la venda a les botigues de La Volta i a l'oficina de Turisme de la Rambla.