Temps de Foto

Artistes: Israel Ariño, Martí Artalejo, Marina Calahorra-Javier Luengo, Marta Negre, Carles Palacio, Jordi S.Carrera i Roger Serrat-Calvó

Del 16 de juny al 23 de setembre de 2018

Inauguració, dissabte 16 de juny a les 11 h al Pont de Sant Fèlix

Pont de Sant Fèlix (i voltants) i Parc Central

 

 

Temps de foto

 

En motiu de l'esdeveniment "Temps d'Art" organitzat per l’Àrea de Cultura de Girona s'han programat un seguit d'activitats i exposicions d'arts visuals al carrer amb l’objectiu d'apropar l'art a les persones. La fotografia és el plat fort de la programació a través la primera mostra de fotografia contemporània de gran format de Girona: “Temps de foto”.

 

En una ciutat on la presència de la fotografia és rellevant, tant la històrica com la de creació contemporània, s'ha volgut donar a conèixer una selecció de fotògrafs professionals contemporanis gironins que presenten els seus darrers projectes fotogràfics. Cada autor exhibirà una sèrie de 8 fotografies de tema, estil i tècnica diferent. Així doncs, la mostra reuneix un total 48 fotografies entre les quals hi ha projectes artístics i documentals, alguns en blanc i negre i d'altres en color.

 

El conjunt s’ha aplegat a l’entorn de l’escenari monumental del barri de Sant Fèlix de Girona. Les fotografies de gran format s’han instal•lat per grups al murs del riu, essent visibles a banda i banda i des del Pont. Altres grups de fotos ocupen les places i a les zones de passeig que hi ha al voltant del campanar de St. Fèlix .