ARXIU ACTIU - DADESPAI

En procés des del 21 d'octubre de 2011

Presentació: dijous 20 d'octubre de 2011 a les 19.30h

Dadespai

 

Arxiu progressiu i consultable sobre la creació gironina, on l'usuari podrà accedir in situ a documentació dels creadors gironins que desenvolupen pràctiques artístiques contemporànies com a professionals.

 

Punt de consulta específic a cada exposició, amb una selecció de llibres i documents en relació amb cadascuna de les mostres i projectes en curs.

 

Presentacions en relació amb l'arxiu actiu i amb l'art contemporani i les seves pràctiques.

 

Imatges

 

Alicia Kopf

 

 

Maneres de (no) entrar a casa

 

 

Instal·lació i llibre

 

Del 21 d'octubre a l'11 de desembre de 2011

Inauguració: dijous 20 d'octubre de 2011 a les 19.30h

 

 

Arxiu d'apropiacions relacionades amb el projecte:

http://modosdenoentrarencasa.tumblr.com/

 

 

La pèrdua o l'oblit casual de la clau de casa ens deixa desemparats i a la intempèrie momentàniament. La proximitat de la llar i la impossibilitat de creuar el llindar ens adverteixen de la importància dels objectes i de les conseqüències d'una fissura en les accions automatitzades del dia a dia

 

Maneres de (no) entrar a casa és una recol·lecció gràfica i textual d'idees on la casa és el recipient formal per expressar estats vitals. Aquestes idees es troben no tan sols en els hàbits de vida contemporanis, sinó també en el llenguatge, els jocs, i en les mateixes formes d'arquitectura, de manera que l'anècdota d'un oblit quotidià es converteix en assaig d'arquitectura vital, i en projecció de maneres de viure.

 

 

Imma Àvalos Marquès

 

Imatges de la instal·lació

Booktrailer  about  "Maneres de (no) entrar a casa"/ "Ways of (not) coming home"

 

*El llibre ja es troba a les llibreries Laie, La Central i Múltiplos (llibreria especialitzada en llibres d'artista) de Barcelona i a la Llibreria 22 de Girona.

 
 

Càpsula Arxiu Actiu i "Maneres de (no) entrar a casa"