Av.1

Presentació

27/10/11.
Dadespai

Revista Bonart. Número del mes de novembre.  

 

Inclou un reportatge sobre l'artista gironina Tere Recarens

 

27 d'octubre de 2011, 19 h

Entrada lliure

Presenta: Ricard Planas, director de la revista Bonart

 

www.bonart.cat


ACTIVITAT VINCULADA a l'exposició “El riu segueix el seu curs_Maa tere Manalen”

 
 

Av.2

Presentació

27/10/11.
Dadespai

Sala d'Art Jove - Convocatòria 2012: Arts Visuals i Tutorial. Convocatòria de projectes de creació, investigació, edició i educació

 

27 d'octubre de 2011, 20h

Entrada lliure

Presenta: Oriol Fontdevila, Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

La Sala d'Art Jove de la Generalitat de Catalunya farà una gira al llarg del mes d'octubre de 2011 per diferents escoles d'art i centres educatius de Catalunya per presentar la nova convocatòria ART JOVE 2012. Enguany és la primera vegada que es porta a terme aquesta iniciativa, a fi d'augmentar el coneixement que els joves del territori tenen de la convocatòria que emet anualment la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Les presentacions que es portaran a terme tenen un caràcter públic i estan obertes a totes les persones que hi estiguin interessades.

 

www.saladartjove.cat

 

ACTIVITAT INTEGRADA dins l"Arxiu Actiu"

 
 

Av.3

Taula Rodona

09/11/11.
Dadespai

Galeries d'art contemporani: reptes i actituds en el segle XXI.  

 

9 de novembre de 2011, 19 h

Entrada lliure

Hi intervindran: Sílvia Dauder (ProjecteSD), Huc Malla (galeria Cadaqués Dos), Marian Mascort (galeria El Claustre), Albert Moré (galeria Presenta), Ramon Sicart (galeria Sicart) i Dolors Ventós (galeria Dolors Ventós).

Modera: Ricard Planas, director de la revista Bonart

 

Com apunt de partida, la pregunta que plantegem és: Quines són les transformacions, reptes i actituds del segle XXI en l'àmbit del galerisme d'art contemporani?. I és que la revolució tecnològica de la primera dècada del segle XXI ha provocat grans canvis en àmbits com l'economia o la política, mitjançant fortes transformacions en la manera de produir, comunicar i consumir. Entre tots conversarem sobre com aquestes noves situacions han donat lloc a nous reptes que demanden noves actituds i models.


ACTIVITAT INTEGRADA dins l'exposició "Forever"

 
 

Av.4

Presentació

01/12/11.
Dadespai

IGAC Container.  

Presentació del projecte de l'artista Núria Güell: Anatomia d'un virus, 2011

 

1 de desembre de 2011, 19h

Entrada lliure

Presenta: Núria Güell, artista

 

Organitzat per l'IGAC (Informació Girona Art Contemporani), CONTAINER és un espai que té com a objectiu la creació d'un fons d'art en línia. Un artista o col·lectiu amb l'ajuda d'un programador informàtic, creen un treball ideat i produït específicament per a la xarxa. L'artista convidada el 2011 és Núria Güell i el projecte produït és Anatomia d'un virus (2011).

 

www.igac.org

www.nuriaguell.net

 

ACTIVITAT INTEGRADA dins l"Arxiu Actiu"