La iniciativa Plataforma llançadora  forma part del projecte del Bòlit Emprèn impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

 

L'objectiu és l'activació i consolidació de sectors emergents de les indústries creatives, tot innovant en sectors tradicionals de les arts i la creativitat amb especial atenció a les arts visuals.

 

Aquesta acció consisteix en oferir un espai compartit on puguin implantar-se un mínim de sis projectes emprenedors com a taller-botiga. La plataforma és un projecte pilot que es pretén que serveixi per impulsar projectes vinculats a la creació artística i a les indústries creatives, que tenen possibilitats de millora si entren en contacte directe amb el públic. Pensat per a projectes artístics i creatius interessats en potenciar la seva visibilitat i la viabilitat empresarial.

 

És una convocatòria dirigida projectes relacionats amb les indústries creatives amb especial atenció a les arts visuals, tot incloent: fotografia, disseny, joieria contemporània, arts tèxtils i moda, dibuix i il·lustració, pintura, escultura de petit format, videojocs, audiovisuals i edició (altres categories seran considerades si es presenten, tot i que no són, en principi, prioritàries).

 
 

Termini de presentació: Fins al 6 de setembre de 2013 - Tancat

Resolució: 13 de setembre del 2013

convocatorria-plataforma.pdf (70,12 KB)

 
 

Jornada de portes obertes

Divendres 22 de novembre a les 19h

Espai Cookingirona

(Carrer de la Força 13, principal, Girona)

 

El proper divendres 22 de novembre a partir de les 19h hi haurà jornada de portes obertes per donar a conèixer la Plataforma Llançadora, el workshop obert del Bòlit Emprèn ubicat al Cookingirona (Carrer de la Força 13, principal de Girona) . A l'acte hi assistirà l'Alcalde, Carles Puigdemont.

 

La Plataforma Llançadora és un espai creat per a acollir projectes creatius on cinc artistes i dissenyadors, seleccionats en convocatòria pública, treballen conjuntament i de cares al públic en la modalitat de taller-botiga.

 

Es podran descobrir les propostes dels col·lectius Blaublau pintura i escultura i Mud Mud; ceràmica , el tèxtil creatiu de Cool Catalans i Alconhector (NU) i el disseny gràfic de MidWest Studio.

 

L'espai estarà obert al públic de dimarts a dissabte de 10 a 13h i de 17 a 19h fins el proper mes de febrer de 2014.