Mapa Katàrtik

 

Del 6 al 30 de juny de 2019

Inauguració dijous 13 de juny de 2019 a les 18 h

Hall del Bòlit_PouRodó

 

 

Basada en la pel·lícula Katartist, que va ser pre-estrenada al Cinema Truffaut de Girona dins del marc del Dia Internacional de l'Art, Mapa Katàrtic constitueix una exploració singular, impossible i extravagant de les localitzacions on va ser filmada l'obra.

 

Un recorregut arriscat per la perifèria d'una ciutat de cartró pedra: Sarrià de Ter avainillat, Medinyà, Sant Julià de Ramis...clavegueres pudentes deixades de la mà de Déu, edificis en total desconstrucció, pintures lisèrgiques amb aire de reivindicació, tot,amb una música feta per PulpoPop amb estris trobats, faran viatjar a l'espectador per un univers katártik que lapida els límits de l'art,i que demostra que una genialitat moguda pels avatars de la decadència absoluta emana de sota les pedres.

 

L'exposició ha estat creada per l'artista indòmit Edgar Massegú i pel blanenc David Sánchez (La Sánchez).

 

 
 

Katartist

El deliri real i catàrtic de l'artista

(La pel·lícula)

 

L'artista atrapat en l'art. La catarsi de l'ésser despullat de tot menys d'art, que aprofundeix dins seu per diferents estrats fins a entrellaçar-los com una simfonia quimèrica: l'ésser i els orígens, l'art i la inspiració, els traumes i les virtuts, la genialitat i la bogeria, la decadència absoluta tot ho uneix; tota obra cau.

 

Una frontera diluïda en una novel·la deconstruïda a través de la improvisació de l'artista. Un creador multidisciplinari que amb el que es troba pel camí de la deriva inventa una BSO, amb el que es troba pel camí balla, pinta, fotografia, esculpeix, reinterpreta a poetes inimaginables. Un arquitecte d'un colpidor edifici enrunat, que crida al món perquè el deixi abraçar els seus somnis. Només ell i la càmera, només ell i el seu talent en hores baixes, només un estómac remogut, una natura morta. Només ell i el seu art.

 

Any: 2019 / Idioma: català  / Durada: 88' / Gènere: drama / Format de rodatge: digital  / Format d'exhibició: DCP, HD, BluRay  / So: 5.1  / Relació d'aspecte: 16:9 / Localitzacions: Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Medinyà, Girona i Sant Aniol de Finestres / Artista indòmit: Edgar Massegú / Producció: La Sánchez Produccions / Direcció: David Sánchez / Fotografia: David Sánchez  / Guió: Edgar Massegú / Argument: David Sánchez / Mescla de so: Lluís Costa / Disseny sonor: Lluís Costa, Edgar Massegú / BSO: PulpoPop (Edgar Massegú/Marcel Torres) / Muntatge: David Sánchez  / Fotografia del cartell: David Sánchez  / Disseny cartell: Edgar Massegú/Xevi Bras

 

www.katartist.cat