Jornades Art Innova Girona

 

17 i 18 de desembre

Centre Cultural la Mercè

Entrada lliure

Aquestes jornades estan dedicades a la gestió de la innovació en el camp de les indústries creatives i van adreçades als professionals d'aquest sector, als artistes i creatius, als autors i a tots els estudiants interessats. Al llarg de dues sessions es presentaran els resultats del Bòlit Emprèn, el servei de suport a les indústries creatives de Girona, així com els projectes que l'han inspirat. També es donaran a conèixer alguns exemples de noves empreses de l'economia creativa i es debatran els projectes i clústers a l'entorn d'aquest sector a Girona. 

 

Dimarts 17 de desembre

16h Obertura de les jornades. A càrrec de Marta Madrenas i Mir, Tinenta d'Alcalde de l'Àrea de Promoció i Ocupació i Regidora delegada d'Ocupació i Empresa.

16.15h Presentació del programa. A càrrec de Carme Sais, responsable del projecte Bòlit Emprèn i directora del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona.

16.30 h "Connexió Girona". A càrrec d'Arantxa Mendiharat, coordinadora de Conexiones improbables, c2+i / Cultura, comunicación e innovación.

17h Presentació dels projectes realitzats en col·laboració amb artistes en el marc de Connexió Girona.

19h  Pausa - Cafè

19.30h - 20.30h "Una plataforma per a les indústries creatives de Girona: el web app BEIGAC ". A càrrec de Narcís Gironell, president de l'Associació Gironina per l'Art Contemporani i  Kenneth Russo, realitzador de la web app.

 

Dimecres 18 de desembre

16h "La incubació d'indústries creatives en el marc d'un centre d'art, l'experiència In-Serralves Laboratorios Creativos (Porto, Portugal)". A càrrec de Paulo Alves, gerent d'In-Serralves

17h "El talent, matèria primera de les empreses de l'economia creativa. Projectes creatius cerquen oportunitats": Coespai Girona, Antitipo SC, Artinpocket, CoCreable i Lapsus film.

18h Pausa - Cafè

18.30h "Plataforma llançadora del Bòlit Emprèn i Cookingirona. Els fruits d'una experiència de col·laboració pública i privada". A càrrec de Clara Riera, representant de Cookingirona.

19h Taula rodona: "Les indústries creatives, projectes i clústers de la Girona Creativa". Moderador: Xavier Cubeles, economista. Intervenen: Narcís Casassa, Salvador Sunyer, Richard Herbert i Carme Sais.

20h Cloenda

 
 

Programa de les Jornades

diptic-jornades-art-innova-alta.pdf (541,77 KB)