Jornades Art Innova Girona

11 i 12 de desembre de 2014

Aquestes jornades estan dedicades a la gestió de la innovació en el camp de les indústries creatives i van adreçades als professionals d'aquest sector, als artistes i creatius, als autors i a tots els estudiants interessats.

 

Al llarg de les sessions es presentaran els resultats del Bòlit Emprèn, el servei de suport a les indústries creatives de Girona, així com algun dels projectes que l'han inspirat i que són models de referència.

 

També es donaran a conèixer alguns exemples de noves empreses de l'economia creativa i els dos projectes desenvolupats a l'entorn de l'acció Plataforma Llançadora.

 

Dijous 11 de desembre

Sala de Conferències del Centre Cultural la Mercè

 

16  h Obertura de les jornades i presentació del programa

A càrrec de Marta Madrenas, Tinenta d'Alcalde de Promoció Econòmica i de Carme Sais, responsable del projecte Bòlit Emprèn i directora del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona.

 
 
 

16'30 h Experiències Bòlit Emprèn 2: Plataforma Llançadora - Cookingirona. Presenten: Mònica Plana i Maria Clara Riera, membres de Cookingirona

 

17'30  h Pausa - Cafè

 

18'00 h Presentació de projectes creatius

Kultur_In, a càrrec de Gemma Reixach i Laura Lázaro

Antic&Chic, a càrrec de Cèlia Izquierdo

 

19 h Presentació del projecte de regeneració a través de les arts de l'àrea de St. Leonards-on-the-sea a Hastings (UK), a càrrec de Polly Gifford, especialista en desenvolupament cultural estrategic (Hastings Borough Council)

 

Divendres 12 de desembre

Centre Cívic Sant Narcís

 

16 h Presentació de l'empresa especialitzada en projectes de consultoria internacionals de revitalització urbana Unlimited Meanwhile Ltd, a càrrec d'Afra Quintanas, co-fundadora i directora (Londres, UK)

 

17 h  Pausa - Cafè

 

17'30 h. Presentació de projectes creatius

Bohemik, a càrrec d'Artic Studio

Playmodes, a càrrec de Xavi Bové

 

18'30 h Experiències Bòlit Emprèn 1: Plataforma Llançadora - Sant Narcís. Presenten: Joanot Cortès i Marta Sureda de l'Associació Cultural Fang i Pere Peña del col·lectiu El Merkadillu

 

19.30 h Cloenda

A càrrec de Carles Puigdemont, Alcalde de Girona

 

20 h. Portes obertes a "La Volta", establiments de les indústries creatives al barri de Sant Narcís

 
 

Descarrega't el programa

diptic-art-innova-girona-desembre-2014-bxa-web.pdf (568,75 KB)

 

CONVOCATÒRIA ART INNOVA GIRONA 2014

 

 

Selecció d'empreses i/o projectes emprenedors en el camp de les arts i les indústries creatives que es vulguin donar a conèixer així com buscar formes de col·laboració empresarial, socis o col·laboradors i/o possibles inversors en la seva idea o projecte.

 

Termini de presentació: 28 de novembre de 2014   

Resolució: 1 de desembre de 2014

bases-empreses-art-innova-girona-2014.pdf (266,25 KB)