Irrepetible

Mayte Vieta

Del 31 d'octubre de 2017 al 14 de gener de 2018

Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona

 
 

Mayte Vieta (Blanes, Girona, 1971)

 

La seva formació multidisciplinària li permet treballar diverses tècniques artístiques. Iniciada en el dibuix i la pintura, de seguida es va decantar per la fotografia com a mitjà d'expressió preferent En la seva maduresa artística també s'interessa per l'escultura i la instal·lació visual com una altra forma de plasmar el que li interessa. La seva innata curiositat artística i voluntat de trobar nous camins expressius l'ha portat recentment a assajar les possibilitats narratives de la videocreació.

 

Diplomada a l'Escola Massana de Barcelona, va obtenir beques Fundació Banesto, GENCAT de Creació i Pensament de la Generalitat de Catalunya i Endesa. Ha estat guardonada amb el Premi Cañada Blanch i Club Diario de Levante (València, 2000) i el Premi de Fotografia del 46è Salon de Montrouge (París, 2001).

 

El seu treball ha estat present en nombroses exposicions col·lectives i ha fet importants exposicions individuals d'àmbit nacional i internacional entre les quals destaquen les realitzades a Genev´ArtSpace de Ginebra, al Tinglado 2 de Tarragona i a l'Espai Volart, a la Joan Miró i a la Galeria Rocio Santa Cruz de Barcelona. També ha participat en les més destacades fires d'art contemporani d'Europa i té obra en importants col·leccions públiques i privades del món, com ara la Rafael Tous, Artium, Fundación Coca-Cola, Banc Sabadell, Fundació Vila Casas i Fundació La Caixa, entre altres.

 

www.maytevieta.com   
http://maytevieta.wordpress.com/