Illes d'arena

Azahara Cerezo

Comissari: Jose Iglesias Gª-Arenal

Del 2 d'octubre de 2020 al 31 de gener de 2021

Bòlit_LaRambla i Bòlit_PouRodó

 

Act.1

Visites comentades

Del 28/01/21 al 28/01/21.
Girona

Una trobada amb Azahara Cerezo i Jose Iglesias Gª-Arenal

-Divendres 6 de novembre a les 18 h

Virtual    

Accés lliure a través de https://girona.cat/zoom5

No cal inscripció prèvia

 

Una trobada amb Azahara Cerezo

-Dijous 28 de gener de 2021 a les 18 h 

Bòlit_PouRodó

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a info@bolit.cat o 972427627      

 

El treball d'Azahara Cerezo parla de la nostra percepció del territori quan el travessen les tecnologies de l'economia digital. En aquesta trobada, l'artista i el comissari ens acostaran, en format conversa, el seu projecte "Illes d'arena" que reflexiona al voltant de l'externalització de les economies de la informació i el tràfic de sorra entre els territoris ocupats del Sàhara Occidental i les Illes Canàries.    

 
 

Act.2

Instal·lació a Homesession

Del 13/01/21 18:30 al 13/01/21 20:00.

Re:

Trobada en línia

Amb Atxu Amann, Azahara Cerezo i Jose Iglesias Gª-Arenal

Dimecres 13 de gener de 2021, 18.30h

Per Zoom (https://us02web.zoom.us/j/89427587541) i el canal de Youtube de @HomesessionBcn

Homesession (Barcelona) 

  

En diàleg amb l'exposició d'Azahara Cerezo "Illes d'arena" Re: explora formes arquitectòniques i de parentiu que qüestionen el règim heterosexual de la propietat privada que organitza l'esfera virtual. En aquesta trobada en línia, moderada per Jose Iglesias Gª-Arenal, curador de l'exposició, convidem l'arquitecta Atxu Amann per parlar de la implosió d'allò domèstic i la relació corporal amb les tecnologies digitals, a partir de materials enregistrats per Cerezo buscant les restes de les primeres infraestructures d'una xarxa telemàtica global, una arqueologia d'Internet, de les extensions invisibles de la nostra intimitat.

 
 

Act.3

Conversa amb Remedios Zafra

Del 22/01/21 al 22/01/21.

Conversa amb Remedios Zafra

Divendres 22 de gener de 2021, 18h

Virtual

Accés lliure a través de https://girona.cat/zoom4

 

L'exposició Illes d'arena d'Azahara Cerezo parla de la relació que creem amb el nostre entorn domèstic, amb el treball i el paisatge a través de les tecnologies digitals quotidianes. En aquesta trobada en línia amb l'assagista Remedios Zafra, parlarem de les imatges del treball y el treball de les imatges. A partir d'una intervenció en diferit de la sociòloga argentina Verónica Gago, volem apuntar a les dinàmiques neoliberals que organitzen la llar i les línies de fuga que poden crear nous paisatges i temps, formes d'intervenir en las dinàmiques extractives de les economies digitals.

 

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el cicle Pantalla trémula, coordinat pel curador de l'exposició Illes d'arena Jose Iglesias Gª-Arenal des de la Sala Guirigai i la plataforma curatorial MAL. Pantalla trémula és un cicle de trobades en línia per a aprofundir en la relació entre quotidianitat i tecnologia des d'un enfocament feminista situat a la perifèria de les grans metròpolis (www.nosomosMAL.com/Pantalla-tremula).