HIBRIDACIONS I CONTEXTOS 02 / 2015-2015

 

Hibridacions i Contextos és un programa que té la voluntat d'articular projectes en xarxa entre els centres, espais d'art i les escoles especialitzades en art i disseny; entitats que són alhora distants en les seves activitats quotidianes, i properes en fites com són el foment de les relacions entre l'art,l'educació, el context i la connexió amb la societat.

 

Hibridacions i Contextos activa processos col·laboratius que es desenvolupen de manera anual en el periode escolar que va de setembre a juny.

 

El concepte d'hibridació ens remet a una voluntat de desplegar projectes de manera inter- i trans- disciplinàries. El significat de context vol determinar la importància d'ubicar el projecte en un lloc determinat i una circumstància temporal específica.

 

La segona edició es porta a terme durant curs 2014-15.

 

Més informació aquí

 

Resultats de la Beca Primer Comissariat/Hibridacions i Contextos aquí

 
 

 

BECA PRIMER COMISSARIAT BÒLIT 2015-2016

 

En col·laboració amb l'Escola Universitària ERAM de Salt, l'Escola Municipal d'Art de Girona, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i l'Estació Espai Jove dins el projecte col·laboratiu Hibridacions i contextos de la Xarxa de Centres d'art i Escoles d'art de Catalunya

 

Destinataris: futurs comissaris menors de 35 anys que hagin acabat els estudis relacionats amb la cultura i la creació contemporània en els darrers 5 anys i/o estudiants universitaris que vulguin dedicar-se al comissariat. 

 

Termini: 19 de juny de 2015

Resolució: 30 de juny de 2015

 

Consulta les bases

convo-primer-comissariat-marc-web.pdf (82,58 KB)