Av.1

La Marea

Del 07/11/08 21:00 al 09/11/08.
Girona

Peça teatral a l’espai públic urbà. Festival Temporada Alta. Com dins una marea que ens permet penetrar en totes les històries que conviuen en un carrer de la ciutat, el director argentí Mariano Pensotti ens proposa nou situacions al llarg del carrer Nou de Girona -algunes tenen lloc al mateix carrer mentre que d'altres s'esdevenen en interiors visibles des de fora: una parella sopant, un home que espera algú, un accident de moto, un bar, el primer petó d'una parella, una festa... diferents moments quotidians apressats. A través d'un sistema de sobretítols, els espectadors tenen accés als pensaments d'aquests personatges, a la narració de la seva història personal, al seu passat i fins i tot al seu futur. Les nou situacions són representades simultàniament a les dues bandes del carrer, i els espectadors es poden desplaçar d'una a l'altra, en l'ordre que vulguin, seguint el flux dels relats. Aquest és un espectacle a l'aire lliure i obert a tothom, us recomanem ser-hi a les 9 en punt i no cal dir que hi heu d'anar ben abrigats.

Organitzat per: El Canal. Centre d'Arts Escèniques de Salt/Girona

Autor i direcció: Mariano Pensotti
Dramatúrgia (traducció i adaptació): Carles Mallol
Escenografia i vestuari: Mariana Tirantte
Intèrprets (per ordre alfabètic): Núria Borràs, Janot Carbonell, Joan Codina, Mireia Fernàndez, Meritxell Manyoses, Francesc Mas, Cristina Matas, Grau Matas, Sílvia Martín, Txu Morillas, Antoni Muñoz, Francesc Ollé, David Planas, Jordi Puigdevall, Marc Sala i Mireia Vallès
Il·luminació: Matías Sendón
Música i so: Federico Marrale
Assistència general: Maria Santolo
Producció: El canal. Centre d'Arts Escèniques de Salt/Girona

www.temporada-alta.net

 
 

Av.2

Estand del Bòlit

Del 18/10/08 al 19/10/08.
Olot

Giroscopi Cultural. Giroscopi Cultural és una fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines, organitzada per la Casa de Cultura de Girona. La trobada es presenta com un gran centre de treball i divulgació del sector cultural gironí, un espai per donar-se a conèixer, amb la possibilitat d'establir col·laboracions i d'ampliar coneixements, un espai capaç de crear sinergies entre agents culturals -institucions públiques, organitzacions sense ànim de lucre i empreses privades-, tant si aquests exposen en els estands com si programen activitats o visiten la fira, i de constituir un observatori del sector. A més, s'obrirà al públic per mostrar la feina que s'està fent des de l'àmbit de la cultura i per oferir un lloc d'entreteniment i coneixement.

Organitzat per: Casa de Cultura de Girona

www.casadecultura.org/Giroscopi/2008