"El Sol, El Magma"

Del 23 de setembre al 22 de desembre

Inauguració: divendres 23 de setembre a les 19 h

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar i Bòlit_StNicolau

 

VISITA

 

Un dia amb l'artista Jordi Mitjà    

Girona: "Magma" (Bòlit_LaRambla) i Editorial Crani (Bòlit_StNicolau)

Lladó: Estudi de l'artista

 

Dissabte 10 de desembre de 2016, d'11.30 h a 16 h

Punt de trobada: Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

Inscripció gratuïta prèvia a info@bolit.cat i 972427627

Places limitades (per odre d'inscripció)

Dinar: opcional, cal reservar. El menú, de 17.50€, s'ha de pagar al restaurant Desplaçament: a càrrec dels participants (consultar possibilitat de compartir vehicle)

 

El dissabte 10 de desembre us proposem passar una jornada amb l'artista Jordi Mitjà per descobrir el seu treball, l'editorial que dirigeix, el seu taller i conversar amb ell. La ruta començarà a les 11.30 h al Bòlit_LaRambla  per visitar i conèixer a fons la instal·lació Magma, seguirà a la cripta del Bòlit_StNicolau amb la microexposició de l'editorial Crani,  continuarà a Lladó amb una visita al seu taller i acabarà amb un dinar, on tindrem ocasió de conversar amb l'artista.

 

MICROEXPOSICIÓ

 

Microexposició sobre Edicions Crani

Del 23 de setembre al 22 de desembre de 2016

Cripta del Bòlit_StNicolau (Centre de Documentació)

Entrada lliure

 

Crani és un projecte editorial que vol incentivar l'edició de continguts relacionats amb la creació contemporània, utilitzant i reivindicant el mitjà imprès com a suport.

 

Les seves publicacions han estat pensades i creades exclusivament per al format d'edició i no existeixen en cap altre suport físic més enllà del paper.

 

Crani està format per Jordi Mitjà, Jesús Novillo i Carolina Trèbol.

 

Més informació aquí

 

LLIBRE

 

Llibre Pells en suspensió

De Jordi Mitjà, amb textos d'Eudald Camps

PVP 20€

 

Una investigació realitzada per Jordi Mitjà a l'INSPAI entorn a les imatges analògiques, els suports i la seva desaparició va ser el detonant d'aquest llibre que recull els treballs que l'artista ha dut a terme aquests darrers anys, amb alguna llicència poètica o deriva cap a obres molt primerenques.

 

Coedició del Bòlit, Centre d'Art de l'Ajuntament de Girona, el Consorci Xarxa Transversal, l'Editorial Llibres del Segle i l'INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.