CURSET  DE NADAL D'ART CONTEMPORANI

A càrrec de Lluís Sabadell Artiga (Cuscusian*s)

 

27 i 28 de desembre de 2018 i 2 i 3 de gener de 2019

Bòlit_Pou Rodó (Pl. Pou Rodó, 7-9) Girona

 

Horaris i grups d'edat:

Grup A: de 16 a 18.30 h de 10 a 12 anys

Grup B: de 10.30 h a 13 h de 7 a 9 anys

Preu: 35€. Famílies nombroses, persones amb necessitats especials i rendes baixes 20% de descompte.

Mínim 8 alumnes per grup. En cas de no cobrir les places mínimes d'un grup es proposarà als usuaris refondre els dos grups en un.

Inscripcions a info@bolit.cat o 972427627

Places limitades

 

ATENCIÓ!

ACTIVITAT CANCEL·LADA

 

La intenció del curs és facilitar la pràctica artística a tots aquells nens i nenes que manifesten la seva vocació creativa però també per aquells que necessiten obrir noves vies al seu talent, potenciant la imaginació i l'enginy i despertant el seu interès per la creació.

 

El curs treballarà la creativitat dels nens i nenes d'una forma lúdica i entretinguda i cadascuna de les sessions tindrà unes activitats específiques:

 

1. Equilibri-moviment. Es treballarà el concepte de l'espai i el buit, la volumetria i el moviment a través dels objectes a partir d'autors com Tinguely, Theo Jansen o Fischli & Weiss. Es construirà una escultura articulada per elements quotidians: pilotes, capses, escombra, cadira, papers de colors, cordills, etc.

 

2. Construir amb l'aire: es durà a terme un treball d'equip per la cocreació d'un gran inflable que pugui servir de refugi dels nens i nenes, com si fos un espai creatiu aïllat de la vida rutinària explorant artistes com Piero Manzoni, Tomás Saraceno o Nikki de Saint Phalle.

 

3. 100 maneres de fer taques: inspirant-se en els artistes contemporanis com són Miró i Polock... es treballarà dins l'inflable pintant de totes les formes possibles o se n'inventaran de noves (els nens portaran monos de pintar de paper per no tacar-se).

 

4. Art en la natura: es farà una sortida a la Vall de Sant Daniel, que és ben propera al centre (a pocs minuts a peu), per treballar una obra artística amb elements naturals, com branques, fulles, pedres o sorra, a partir del treball d'Andy Goldsworthy, Richard Long o James Brunt.

 

Lluís Sabadell és artista i autor de jocs d'art, llibres creatius i contes objecte que publica com a Cuscusian*s. Els seus projectes artístics actuals son una fusió entre la cocreació, els jocs, els mots i l'ecologia.