Curset de Nadal d'Art Contemporani

 

El Surrealisme en parelles: Dalí + Magritte / Miró + Brossa

 

A càrrec de Lluís Sabadell Artiga (Cuscusian*s)

Adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys

 

Dilluns 30 i dimarts 31 de desembre de 2019

Dijous 2 i divendres 3 de gener de 2020

De 10 a 12.30h

Bòlit_PouRodó (Pl. Pou Rodó, 7-9) Girona

 

Preu: 35€

Famílies nombroses o de renda baixa i persones amb discapacitat, 20% de descompte

Mínim 8 alumnes per grup.

 

Dalí, Magritte, Miró i Brossa ens acompanyaran en aquest curset que vol fomentar i/o despertar la vocació creativa dels nens i les nenes així com obrir noves vies a la seva imaginació.

 

Sessió 1 - Salvador Dalí

En aquest primer taller ens endinsarem en l'univers creatiu del genial artista empordanès provant el mètode paranoic-crític, experimentar amb anamorfosis dalirants o habitant espais fantasmorrrrrrrrics!

 

Sessió 2 - René Magritte

Inspirats per l'obra de Magritte resoldrem problemes amb solucions surrealistes, descobrirem "objectes sensacionals", crearem "magnífics errors", habitarem espais infinits o trobarem títols poètics que ens encantin i ens sorprenguin. 

 

Sessió 3 - Joan Miró

Experimentarem a través dels processos creatius de Joan Miró pintant a partir de taques de tinta, sintetitzant imatges com a procés d'abstracció, fent música amb culleres... "per repercutir per màgia i miracle en l'esperit dels altres homes...". 

 

Sessió 4 - Joan Brossa

Per celebrar i tancar l'any del centenari del seu naixement en aquest taller experimentarem creant poemes visuals a partir d'un abecedari o poemes objecte a partir de més de 100 As!

 

Lluís Sabadell és artista i editor de jocs d'art, llibres creatius i contes-objecte. Els seus projectes artístics actuals es basen en la cocreació, la col·laboració, els jocs, els mots i l'ecologia dins el projecte Cuscusian*s.

 

Inscripcions aquí