Curset d'estiu d'art contemporani

 

Art Contemporani i natura

 

Adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys

Bòlit_PouRodó (Pl. Pou Rodó, 7-9) i Vall de Sant Daniel, Girona

A càrrec de Lluís Sabadell Artiga de Cuscusian*s

 

Opció A - CANCEL·LADA

Dilluns 29 i dimarts 30 de juny de 10 a 12.30h i de 15 a 17.30h

 

Opció B

Dilluns 24, dimarts 25, dimecres 26 i dijous 27 d'agost de 10 a 12.30h

 

Preu: 35€ per curs

Famílies nombroses o de renda baixa i persones amb discapacitat, 20% de descompte

Màxim de 10 alumnes per grup

Inscripcions aquí

 

En aquest curs explorarem les relacions entre l'Art i la Natura a través de diversos moviments artístics com el land art o l'eco-art i ho farem a través de la mirada d'artistes com Andy Goldsworthy, Richard Long, Nils Udo, Robert Smithson, Tim Knowles o Tomás Saraceno.

 

Es potenciarà la creativitat dels nens i nenes de manera lúdica i entretinguda. Totes les sessions es realitzaran a l'aire lliure, a la Vall de Sant Daniel, que  es troba a pocs minuts a peu del centre d'art, per treballar en un entorn natural i proper, creant obres artístiques amb elements naturals, com branques, fulles, pedres o sorra.

 

La intenció del curs és facilitar la pràctica artística a tots aquells que manifesten la seva vocació creativa però també pels qui necessitin obrir noves vies al seu talent, potenciant la imaginació i l'enginy despertant el seu interès per la creació.

 

Lluís Sabadell és artista i autor de jocs d'art, llibres creatius i contes objecte que publica com a Cuscusian*s. Està especialitzat en art i ecologia i els seus projectes artístics actuals son una fusió entre la cocreació, els jocs, els mots i l'ecologia.

 -------------

Nota Covid-19: L'activitat es durà a terme sempre que s'estigui en una fase avançada del procés de desconfinament. Per tal d'afavorir la seguretat sanitària durant el curs s'ha reduït el nombre de participants, es farà a l'aire lliure per tal de propiciar una retrobada amb la natura i els espai oberts i es seguiran els consells de seguretat que s'estableixin per activitats d'aquests tipus des de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.