La iniciativa Connexió Girona forma part del projecte del Bòlit Emprèn, el servei de suport a les arts visuals i a les indústries creatives de Girona, impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

 

Connexió Girona és un projecte innovador i experimental que actua en els sectors artístic i empresarial i en l'ocupació, amb l'objectiu de promoure la creació de llocs de treball per a perfils creatius que aportin innovació al teixit empresarial i educatiu, una proposta que vol fer de pont entre l'activitat econòmica i la formativa.

 

A través d'una doble convocatòria se seleccionaran, d'una banda, dos empreses, dos comerços, dos centres de treball especial i un centre educatiu en art i, de l'altra es triaran set artistes que rebran l'encàrrec d'elaborar una proposta que resolgui la necessitat d'innovació que hagi plantejat el centre de treball on s'hagi vinculat. Aquest procés serà tutelat per l'empresa especialitzada c2+i amb l'ajuda de set artistes ja experts en aquesta metodologia que han participat en edicions anteriors del programa Conexiones Improbables

 

Convocatòria per a empreses

 
 

Termini  de presentació: fins el 30 de setembre de 2013

Resolució: 4 d'octubre de 2013 - tancat-

Si tens problemes amb el formulari de sol·licitud envia'ns un correu a bolitconvoca@bolit.cat

 

bases-connexio-girona-convocatoria-per-a-empreses.pdf (197,18 KB)

 

Convocatòria per a artistes

 
 

Termini  de presentació: fins el 17 d'octubre de 2013

Resolució: 23 d'octubre de 2013

Formulari d'inscripció

bases-connexio-girona-convocatoria-per-a-artistes.pdf (263,27 KB)

 
 

Reunió informativa el dimecres 9 d'octubre 2013, 17h (durada: 1hora)

Sala Polivalent del Centre Cultural la Mercè (Pujada de la Mercè 12, Girona)

 

 

mes-informacio-i-criteris-de-seleccio.pdf (272,52 KB)