Produïda pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona, l'exposició Recursos Propis està portant a terme una itinerància per 5 centres d'art de Catalunya: l'ACVIC. Centre d'Arts Contemporànies, el Museu d'Art de Cerdanyola, Sala d'Art del Centre Cultural del Ripollet, la Sala Muncunill de Terrassa i l'Espai Betúlia de Badalona.


La itinerància de Recursos Propis forma part del programa de serveis Cultura en Gira que la Direcció General de Cooperació Cultural ofereix als municipis.


La mostra, que es va exposar a Girona durant l'any 2009, vol establir algunes bases de reflexió sobre els nous models organitzatius i d'intercanvi de coneixements facilitats per les noves tecnologies, a partir del treball de deu artistes de molt variades procedències i estils.

Amb aquest viatge per diferents sales d'arreu de Catalunya, la mostra vol convidar els ciutadans a creure en un món propi i canviant i,per tant,a reflexionar i a actuar,a suscitar i protagonitzar situacions desenvolupant per si sols les eines de la creativitat.

 

 

Cultura en Gira


Recursos propis és la novena mostra itinerant que el Departament de Cultura produeix i ofereix als municipis. La itinerància d'aquesta exposició s'emmarca en el programa Cultura en Gira, impulsat per la Subdirecció General de Difusió Artística, que té com a objectiu fer més accessibles a la ciutadania el teatre, la música, la dansa, el circ i les arts visuals. En aquest darrer àmbit, el programa s'ha estructurat amb la voluntat de reforçar l'activitat cultural dels municipis, fer més accessible l'art contemporani en el conjunt del territori amb un èmfasi especial en la difusió del patrimoni contemporani públic de museus i col·leccions, i augmentar l'interès ciutadà per aquest art.

 

Recursos Propis al Bòlit

 

 

Itinerari

 
 

 

Llocs i dates de la intinerància:

 

Sala d'Art del Centre Cultural de Ripollet 14 de gener fins el 2 de març de 2011

www.ripollet. cat

Imatges de Recursos Propis a Ripollet

 

Sala Muncunill de Terrassa 12 de març fins el 17 d'abril de 2011 

www.terrasa.org

 

Espai Betúlia de Badalona 14 de setembre fins el 29 d'octubre de 2011 

Betúlia espais escrits