Selecció d'imatge per al Dia Internacional de l'Art

 

Convocatòria en col·laboració

 

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània en el marc de l'organització del Dia Internacional de l'Art 2019 i en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització de l'esdeveniment fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge.

 

Dotació: 500€

Termini: 15 de gener de 2019

Candidatures: info@naucoclea.com

 

Consulta les bases

bases-seleccio-imatge-dia-de-l-art-2019.pdf (20,89 KB)

 

BÒLIT MENTOR 2018/2019

 

Selecció de 3 projectes per a l'adjudicació de tres contractes per al desenvolupament dels projectes de creació artística als instituts vinculats al projecte Bòlit Mentor 2018-2019. 

 

Dotació: 3.500 euros

Termini: 16 d'agost

 

Bòlit_Mentor és un projecte que combina educació i creativitat amb un programa pilot basat en l'experiència i que va començar el 2012 amb l'objectiu d'establir una connexió futura i fructífera entre les escoles i els centres culturals de la ciutat.

Aquesta activitat educativa consisteix a introduir artistes visuals als centres d'educació secundaria per desenvolupar un projecte creatiu juntament amb els estudiants (a través de tallers, conferències i altres activitats). Tot el projecte està dirigit per un curador d'arts visuals i la selecció dels artistes que hi participen es fa a través de convocatòria pública i les propostes presentades son seleccionades per un jurat expert.

Els instituts participen posant a disposició les seves instal·lacions, mentre que els artistes reben suport financer, de manera que puguin dedicar-se al projecte, que, sota la supervisió d'un comissari  culminarà en una exposició amb un seguit d'activitats complementàries.

 

Consulta les bases

Edicte i bases reguladores de la convocatòria

 

PROJECTE DE CREACIÓ ARTÍSTICA VINCULAT A LA TÈCNICA DE LA CERÀMICA

 

Selecció d'un projecte vinculat amb la tècnica de la ceràmica per a l'adjudicació d'un contracte de serveis artístics de creació i desenvolupament del projecte seleccionat, amb l'objectiu de promoure la creació contemporània en ceràmica.

 

La convocatòria, compartida entre el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i l'Escola Municipal d'Art de Girona, va destinada a artistes visuals professionals, nacionals i internacionals, majors d'edat, que vulguin desenvolupar un projecte site specific que inclogui l'ús de qualsevol procediment vinculat a la tècnica de la ceràmica dins el camp de l'art contemporani a través d'una estada d'un mes a la ciutat.

 

Dotació: 1.000€

Termini: 31 de maig de 2018

Residència: Del 4 al 30 de setembre de 2018

 
 

Consulta les bases

edicte_taller_residencia_ceramica_2018.pdf (163,85 KB)

 

Convocatòria en col·laboració

 

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània en el marc de l'organització del Dia Internacional de l'Art 2018 i en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització de l'esdeveniment fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge.

 

Dotació: 500€

Termini: 9 de febrer de 2018

Candidatures: resident@naucoclea.com

 

 

Consulta les bases

bases-seleccior-imatge-dia-de-l-art-2018.pdf (60,66 KB)