JORNADES ART INNOVA GIRONA

 

Aquestes jornades, previstes per als dies 17 i 18 de desembre i adreçades al sector cultural i a l'empresarial, volen aplegar a professionals de la gestió de la innovació en tots els camps així com servir de plataforma de discussió i projecció dels projectes presentats.

 

Al llarg de les diferents sessions del programa, que es farà públic properament, es presentaran les experiències més interessants en matèria de promoció de talent i emprenedoria. També es debatran les perspectives de futur en quan a estructuració de clúster a l'entorn de les Indústries Creatives de Girona.

 

Es preveu la participació de projectes emblemàtics en el camp del foment de les indústries creatives i en relació al desenvolupament de ciutats europees.

 

En aquest context, l'Ajuntament de Girona convoca un procés de selecció d'empreses i projectes emprenedors en el camp de les arts i les indústries creatives amb l'objectiu de donar-les a conèixer i atraure possibles inversors o clients. 

 

Els candidats han de ser empreses o creatius autònoms amb projectes en el camp de les indústries creatives que busquen donar-se a conèixer i buscar formes de col·laboració empresarial, socis o col·laboradors i/o possibles inversors en la seva idea o projecte.

 

La iniciativa forma part del projecte Bòlit Emprèn, impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

 
 

 

Bases de la convocatòria de selecció d'empreses que participin en la jornada Art Innova Girona de presentació de projectes empresarials en el camp de les arts i les indústries creatives - tancat-

bases-empreses-art-innova-girona-web.pdf (107,57 KB)