Act.1

Recurs educatiu

 

Del 03/10/14 al 25/01/15.
Girona

Girona de la mà de... Paco Torres Monsó

 

Introducció a la figura de l'artista Paco Torres Monsó, que permet conèixer la seva trajectòria creativa alhora que ens acosta a moments històrics rellevants del segle XX.

 

Durada aproximada: 90 minuts

Horaris: matins de dilluns a divendres

Preu: 48 € per grup/classe

Adreçada a: 1r i 2n cicle d'ESO i batxillerat, i cicles formatius

 
 

Act.2

Itinerari educatiu

 

Del 03/10/14 al 25/01/15.
Girona

A través d'un itinerari per nou de les obres de l'artista que es troben a l'espai públic de la ciutat, es vol preservar i destacar el treball de Paco Torres Monsó i de les seves obres, difondre la seva obra i reivindicar-lo com un degà de l'escultura catalana contemporània.

 

Descarrega't l'itinerari aquí

 

Més informació aquí 

 
 

Act.3

PTM Drone

 

Del 03/10/14 al 18/01/15.
Girona

APP mòbil. Extensió de l'obra de Paco Torres Monsó, que mitjançant realitat augmentada vol donar presència als conceptes "drone" i "univers", talment com elements que es perpetuen sobre la persona i que es localitzen de forma atemporal a la proximitat de l'espai expositiu Bòlit_LaRambla.

 

Un recordatori que levita en format virtual, i que es mantindrà en l'entorn virtual que s'allotja al núvol. Un projecte de Kenneth Russo.

 

Disponible per a Android aquí

 
 

Act.4

Bòlit col·labora amb Girona 10

 

Del 24/01/15 al 25/01/15.
Girona

Amb motiu de Girona10, dissabte 24, els espais del Bòlit_LaRambla i Bòlit_StNicolau estaran oberts de forma excepcional fins les 12h de la nit i s'hi podrà visitar l'exposició "Drone" de Paco Torres Monsó.

 

Diumenge 25 a les 11h al Bòlit_StNicolau començarà una visita comentada a l'exposició i a les escultures públiques de Paco Torres Monsó a càrrec de Roser Asparó, documentalista de la mostra.

 

El recorregut començarà al Bòlit_StNicolau on es poden veure tres de les peces de l'exposició així com l'espai de documentació entorn de la figura de l'escultor. A continuació es visitaran les obres situades a la Gran Via de Jaume I (Sense títol, Dues figures i un escut i Jaume I), plaça Marquès de Camps (Foques), plaça de l'Hospital (A,B,C,Q), plaça del Vi (Maternitat, dins l'edifici de l'Ajuntament) i Rambla de la Llibertat (Carles Rahola).

 

L'itinerari acabarà al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar amb la visita a la peça Drone i amb un refrigeri, que clourà l'exposició.

 

Girona 10 és una iniciativa de l'Associació d'Hostaleria de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona que ofereix allotjament i gastronomia en diversos hotels i restaurants de la ciutat al preu simbòlic de 10 € per persona.  

 
 

Act.5

Visita comentada

 

Del 25/01/15 al 25/01/15.
Girona

11h

Bòlit_StNicolau

Visita comentada a l'exposició "Drone" i a les escultures públiques de Paco Torres Monsó.

Atenció, la visita començarà al Bòlit_StNicolau i acabarà al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar.

 

A càrrec de Roser Asparó

 

Inscripció prèvia gratuïta aquí