Realització d’un mural

Ajuntament de Vidreres, Centre Cívic de Vidreres, Escola Municipal d’Arts Plàstiques de Vidreres i Espai d’Orientació Cultural de Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres, Centre Cívic de Vidreres, Escola Municipal d’Arts Plàstiques de Vidreres i Espai d’Orientació Cultural de Vidreres per celebrar el Dia Internacional de l’Art organitzen una activitat conjunta.
Activitats

Realització d’un mural al pati
Realitzarem un mural al mur del pati del Centre Cívic. Hi pintarem: Un gran pergamí desplegat per llapis, pinzells i gomes animades (alumnes d’Aerografia), s’omplirà de la paraula “ART” amb diferents tipografies (alumnes de dibuix infantil), amb petjades de colors que faran els més petits (alumnes EOC). El disseny el realitzaran els alumnes de Dibuix i pintura Joves. Tècniques: aerografia i petjada de mà.
 
Artistes/col·lectius participants

Teresa Carbonell (Podeu veure pagina web: www.aerografiateresacarbonell.es Alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques del Centre Cívic Francesc Llobet i Gibert de Vidreres:

- Aerografia

- Dibuix i pintura Infantil

- Dibuix i pintura Joves

- EOC P3,P4,P5

Convidarem als alumnes de les escoles i l’INS de Vidreres per tal de que hi puguin participar. Farem una xocolatada per tots.
 
13/04 de 10 a 13h al Centre Cívic Francesc Llobet i Gibert
Orient, 122 (Vidreres)

 
Més informació: