Activitats i exposicions al Bòlit

Per celebrar el Dia Internacional de l’Art, el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, ens convida al pregó del Dia de l’Art i a participar de les activitats i exposicions.

 

Activitats

Conferència: Colze a colze amb els artistes per un creixement mutu, la reciprocitat entre els centres i els creadors.A càrrec d’Ane Agirre Loinaz (responsable d’exposicions de Tabakalera, Centre Internacional de Cultura Contemporània de Sant Sebastià)
 
En aquesta sessió es parlarà sobre com es pot activar eficaçment el suport a la producció i a la creació en un equipament cultural, i com aquests programes es vinculen a les línies de pensament contemporani més actuals i a les problemàtiques que interessen el públic.
 
12/04 a les 19h al Bòlit_PouRodó

 
Pregó del Dia de l’Art
Per aquesta edició, i com a tret de sortida, s’ha convidat al poeta i assagista Vicenç Altaió a fer el pregó que tindrà lloc el divendres 12 d’abril a les 20,30 h al Bòlit_PouRodó.
 
“Això no és pas el que sembla” Cafè, filosofia i art.

A càrrec de Punt de Fuga (Bàrbara Rodríguez i Eloi Garcia)
Què succeeix si en una mateixa activitat es tracta una idea filosòfica i acte seguit juguem literalment amb aquesta idea?
A partir de l’exposició Les imatges eco d’Isaki Lacuesta mobilitzarem el pensament filosòfic amb idees sobre la repetició i la diferència de Deleuze i el traslladarem cap a una proposta de joc creatiu inspirat en els poemes objectes de Joan Brossa, experimentant així noves formes d’apropar-nos a un mateix concepte.
Una activitat que començarà amb un cafè i seguirà amb la seqüència: observar, pensar,crear… revelar!
Adreçada a públic adult
Inscripcions info@bolit.cat
 
13/04 a les 11h al Bòlit_PouRodó
Pou Rodó, 3-5 (Girona)

Exposicions

“Les imatges eco” d’Isaki Lacuesta a cura de Carme Sais

12, 13 i 14/04 al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar, Bòlit_PouRodó i Bòlit_StNicolau

Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, Cinema Truffaut i Pulpopop

Activitats

“El deliri real i catàrtic de l’artista”. BSO Pulpopop

Catarsi en forma de monòleg: només un artista i una càmera. Un artista que va a la deriva. Atrapat en el deliri de la seva obra, buscarà infructuosament l’art total. Amb tot el que trobi pel camí intentarà crear un sòlid artefacte estètic, però el seu afany improvisador d’artista vingut a menys, li farà descobrir que l’única capaç de moure els seus anhels artístics és la decadència absoluta. Després de l’enterbolida visió fronterera que hi ha entre genialitat i bogeria, veurà com tota la seva obra s’ensorra.

Descarrega el fulletó
 
13/04 a les 12h al Cinema Truffaut
Portal Nou, 7 (Girona)
 
Més informació:
Web del Bòlit

aparador