Javier Garcés. Escultures ceràmiques

Terracotta Museu

Per a la celebració del Dia Internacional de l’Art, el Terracotta Museu ens convida a la inauguració de l’exposició «Javier Garcés. Escultures ceràmiques»

En aquesta exposició Javier Garcés ens mostrarà un recorregut per la seva producció escultòrica en ceràmica, una mostra d’obres que, reflex del seu entorn humà més proper (que conformen familiars i amics), d’un realisme colpidor i molt personal, ens permeten copsar el seu gran domini de la tècnica. Treballador incansable, constant i perseverant, l’obra escultòrica d’en Javier ha oscil·lat entre el genèric i el més singular, entre la sostracció de tot rastre d’individualització a la recreació hiperreal en el més ínfim detall dels seus personatges; una recreació que els ennobleix sense sublimar-los. Una trajectòria de treball sincer i honest que l’ha dut a l’extraordinària mestria que podrem admirar en aquesta exposició.
 
14/04 a les 19,30h a la Sala d’Exposicions Temporals del Terracotta Museu de Ceràmica. Carrer del sis d’octubre de 1869, 99 (La Bisbal de l’Empordà)

 
Més informació:
web Terracotta Museu