Assemblea oberta d’artistes i agents culturals de la comarca

La Muga Caula – Galeria Lola Ventós – Museu de l’Empordà

Celebrem l’art i el posem al davant de qualsevol discurs social, econòmic i polític amb lletres grosses; DALÍ; GAUDÍ; MIRÓ,… Mirem, gaudim i ens delim per l’art però no sabem com es produeix, en quines condicions laborals els artistes, comissaris i agents culturals el fan possible. Tenen drets laborals els artistes, la societat necessita el seu treball?

 
Es convoca una assemblea oberta d’artistes i agents culturals de la comarca davant del monument a Narcís Monturiol a la Rambla de Figueres on debatre i exposar entorn a les condicions laborals dels artistes i agents culturals. L’assemblea s’inicia amb una comunicació sobre els precedents històrics de les diverses vagues d’art dutes a terme en les darreres dècades de Gutav Metzger a Luther Blissett i Pere Sousa.

La Vaga d’Art no és una vaga de silenci, si no tot el contrari, volem donar a tots els artistes, gestors culturals, directors de Museus, Galeries, crítics d’art… que vulguin participar a reunir-nos en assemblea i reflexionar sobre tot el que està passant en el món de l’Art, la cultura i l’educació. Donar veu i sentit crític, al que es demana i perquè es demana.

 
Rambla de Figueres, davant del monument a Narcís Monturiol i el Museu de l’Empordà
Diumenge 9 d’abril, 10-14 h
 
Més informació:
Web de La Muga Caula

03-VAGA-D'ART-2017-web-OK