Exposició, activitats, tallers i gastronomia

Espai Tònic

L’Espai Tònic ha programat un seguit d’activitats a per celebrar el Dia Internacional de l’Art.
Exposició

«Luthiers Drapaires. Reciclatge creatiu de deixalles tecnològiques»

Exposició artística realitzada per aquest grup d’investigació obert, que mitjançant prototipatge electrònic i molt d’enginy arriben a transformar les deixalles tecnològiques en instruments i autòmats musicals donant nova vida als trastos vells.
 
Espai Tònic
Carrer de Ponent, 23-25. Vulpellac
Dia 16 d’abril d’17 a 20 h

Tallers

Taller «Caixes fosques».
Precursor de l’era digital: Els raigs de llum reflectits pels objectes entren a través d’un petit forat on hi ha una lent convergent sobreposada que projecta al seu interior la imatge de l’exterior invertida. Cadascú s’emportarà la seva càmera a casa.
 
Taller «Pinzells musicals».
Partint de la idea de les resistències líquides, construïm un instrument musical on en un dels extrems hi ha un pinzell que ens donarà interessants glissandos alhora que una pintura artística. Cadascú s’emporta el seu pinzell musical a casa.
 
Teatre Mundial.
Passeig Marimon Asprer, 10. La Bisbal
Dia 16 d’abril d’11 a 13 h
Places limitades.

Activitats

Proposta gastronòmica «La Carletta Hotdogs».
La Carletta és una “food-truck” que inspirada en els ambients americans dels anys 50, t’ofereix una original varietat de Hot Dogs per què descobreixis els sabors del món: Berlín, New York i México.
 
Teatre Mundial.
Passeig Marimon Asprer, 10. La Bisbal
Dia 16 d’abril d’11 a 16 h
 
Clown Dudu Arnalot «El niu”.
Un clown amb ànima d’ocell que captiva per la seva ingenuïtat i perspicàcia. Acompanyat de sons i músiques transforma un escenari ple de vida. Un joc constant amb el públic, dibuixant nous camins on la sorpresa i la rialla van agafats del bracet.
 
Teatre Mundial.
Passeig Marimon Asprer, 10. La Bisbal
Dia 16 d’abril a les 12h

 
Més informació:
Web d’Espai Tònic