Visita a l’exposició Contra natura amb l’artista Manel Bayo

Diputació de Girona – Ajuntament de Tossa de Mar

La Casa de Cultura de l’Ajuntament de Tossa de Mar amb el suport de la Diputació de Girona, ens convida a celebrar el Dia Internacional de l’Art a través de l’exposició de Manel Bayo Contra Natura.

Casa de Cultura de Tossa de Mar
 

L’artista Manel Bayo realitzarà una visita comentada i dialogada amb les peces de la seva exposició Contra natura, darrer projecte guanyador del Programa Exposicions Viatgeres que organitza la Diputació de Girona. Durant la jornada, Bayo comentarà aspectes formals i conceptuals del seu treball, que gira al voltant de la doble concepció de la pràctica artística. Una, més estesa, amb una finalitat estètica o comunicativa; una altra, molt més perversa i recargolada.

Bayo se serveix de la natura —i més concretament de la seva forma d’expressió més bella i fugaç, les flors— per posar-nos davant del dubte sobre si allò que mirem és una representació fidedigna de la realitat (el dibuix, que precedeix la fotografia com a forma de representació) o una porta cap a una interpretació de les nostres realitats, personals i intimes, i de les realitats col·lectives, socials i polítiques

 

Dissabte 9 d’abril de 2022, 12 h.
 

Casa de Cultura de Tossa de Mar
Av. Pelegrí, 8, 17320 Tossa de Mar, Girona