Taller de pintura en gran format

Escola Municipal d’Art – Centre Cultural La Mercè

L’Escola Municipal d’Art del Centre Cultural La Mercè ens convida a celebrar el Dia Internacional de l’Art a través de l’activitat Taller de pintura en gran format

Escola Municipal d’Art
L’artista Borbala Rampay, ens proposa un taller de Pintura en gran format amb motiu del Dia internacional de l’art. El taller plantejat com una jornada d’experimentació i recerca plàstica, s’estructurarà a partir de la realització d’un mural conjunt de grans dimensions. Es fomentarà la creativitat individual i col·lectiva i la recerca de recursos plàstics en un ambient distés i festiu. La Mercè posarà a disposició dels participants el material necessari per portar a terme el taller. Es treballaran temes com l’expressivitat del color, la forma, les textures aplicades a un suport de gran format.

 

Borbala Rampay Balassa

Va néixer l’any 1984 a Budapest, Hongria. Va començar a aprendre dibuix i pintura des de ben petita. Els seus primers passos cap a la carrera artística van ser a GYÍK, un taller de la National Gallery.

Just després, va ser ensenyada pels mestres József Baksai i Péter Kemény a Budai Rajziskola (Escola de dibuix de Buda) i per Gábor Roskó a Óbudai Képzőművészeti Szakközép Iskola (Escola d’Art Professional d’Óbuda).

Llicenciada en Pintura, em vaig traslladar a Espanya. La meva primera exposició independent també està relacionada amb Espanya. Va tenir lloc a Lloret de Mar, l’any 2006. Em vaig llicenciar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2012.

El seu interès es va desplaçar gradualment cap als gràfics. Mentre estudiava a la universitat, va tenir l’oportunitat d’adquirir els mètodes de la gràfica clàssica, que li van permeten crear instal·lacions espacials a gran escala, quaderns fets a mà, objectes i peces d’art experimentals. El dibuix sempre va ser un component essencial del seu treball i, per tant, la va portar directament cap al món de la il·lustració. Dins d’això, l’interessen sobretot els llibres infantils.

 

Requereix inscripció prèvia que es farà des de Girona Cultura

 

Divendres 8 d’abril de 11 a 14 h

 

Escola Municipal d’Art
Pujada de La Mercè, 12