Visita guiada a l’exposició “Incerta via”

Casa de Cultura de la Diputació de Girona

Per a la celebració del Dia Internacional de l’Art, la Casa de Cultura programa una visita guiada a l’exposició temporal “Incerta via”
Activitats

Visita guiada a l’exposició “Incerta via” a càrrec dels artistes Pep Aymerich, Jordi Esteban, Jordi Isern, Jordi Martoranno, Maria Mercader, Oriol Teixidor i Carles Torrent-Pagès
Ara ja fa dotze anys que un grup de persones vinculades a les arts visuals, ens trobem regularment entorn de la conversa per compartir idees, intuïcions i experiències sobre la recerca d´allò espiritual en l’art. Després de realitzar diverses exposicions col·lectives, vam decidir que era l’hora de portar a la pràctica, una idea que des dels inicis ens havia seduït: crear conjuntament. Els diferents “jo” treballem per donar pas a un “nosaltres” integrador.
 

Incerta Via és una instal·lació, on fruit d’aquest treball, oferim una percepció del periple de l’esser humà al llarg del temps. De la certesa d’allò incert. De la ignorància primigènia que s’obre a la possibilitat de sorprendre’s davant la bellesa i entrellucar el misteri d’allò inaprehensible.
 
17/04 a les 11 h a la Casa de Cultura
Pl. de l’Hospital, 6 – 17002 Girona
 

Exposicions

“Incerta via” de Pep Aymerich, Jordi Esteban, Jordi Isern, Jordi Martoranno, Maria Mercader, Oriol Teixidor i Carles Torrent-Pagès
16/04 d’11 a 20 h i 17/04 d’11 a 18 h a la Casa de Cultura
Pl. de l’Hospital, 6 – 17002 Girona
 

 
Més informació:
Web del projecte Incerta Via