TRAÇ, caminant l’Art

CAOS Col·lectiu d’artistes d’Osor

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Art, CAOS Col·lectiu d’artistes d’Osor programa un recorregut a través d’obres de diversos artistes i monuments d’Osor

TRAÇ, caminant l’Art
Recorregut urbà on és poden visitar les obres de diferents artistes i monuments del municipi d’Osor, en un diàleg entre arquitectura medieval i art contemporani.
Obres d’art en diferents disciplines, art natura, escultura, pintura, fotografía etc., i que s’intercalen amb la visita i explicació dels diferents espais i monuments (BCIL: Noguerola, Església, contrafort dels Ninxols, Pont Vell i Molí de Sarsanedas; BCIN: Torre de Recs).
 
La visita serà presencial i adaptada a les restriccions del moment, però també a través de les xarxes socials i puntualment amb emissions en streaming.
 
16/04 durant tot el dia es podrà visitar els treballs de creació i muntatge de les obres
17 i 18/04 visita guiada a càrrec de Fèlix Bruguera i artistes participants (hora a determinar) i visites lliures amb suport digital (Codis QR) i cartells informatius.
 
Inici i final de recorregut: Ajuntament d’Osor, C/ Major 36 – 17161 Osor
Recorregut: Passeig de la Font del Borrell, C/ Verger, C/Sarsanedas, Pl. Catalunya, C/Catalunya, C/Major, C/ del Pont, C/ de França, C/ Països Catalans, C/ de l’Aubreda, Passeig de la Font del Borrell-Noguerola.

 
Més informació:
Facebook del Caos Col·lectiu