Ruta Walter Benjamin. Acció “Cap al sol”

Centre de Creació Contemporània Nau Côclea i Museu Memorial de l’Exili

Per celebrar el Dia Internacional de l’Art el Centre de Creació Contemporània Nau Côclea i el Museu Memorial de l’Exili programen la ruta Walter Benjamin

Ruta Walter Benjamin. Acció “Cap al sol” a càrrec del col·lectiu Cicuta
Ruta a peu a Portbou en homenatge a Walter Benjamin (Portbou – Coll de Belitres -Coll de Farella – Querroig – Coll de Rumpissó – Portbou). Aquesta ruta es recorrerà amb el col·lectiu Cicuta que realitzarà l’acció “Cap al sol”.
 
L’obra orbita al voltant de la Història entesa com a repetició. Des d’un punt de vista testimonial i documental, l’acció de Cicuta (Adrià Aparicio i David Font) pretén acostar-nos al passat partint d’una reflexió del nostre present. Del diàleg i interacció entre ambdós, el camí de l’exili, tot i tenir diferents direccions, cobrarà el mateix sentit. I si mirar cap al sol és dolorós, ho farem amb prismàtics.
 
17/04 de 9 a 14 h. Punt de partida: Oficina de Turisme de Portbou
Passeig Lluís Companys, s/n – 17497 Portbou
 
Inscripcions a l’oficina de Turisme de Portbou abans del dia 15 d’abril de 2021 (972 125 161).
Important: portar prismàtics per a l’òptima experiència de “Cap al sol”.
 
Amb la col·laboració de la Càtedra Walter Benjamin de la Universitat de Girona
 

En cas de restriccions: un treball virtual per a tots els inscrits que consistiria en una xerrada dels artistes Adrià Aparicio, David Font i Clara Garí. Al mateix temps que es realitzarien unes lectures relacionades amb la proposta de l’activitat.

 

Més informació:
Web Nau Côclea
Web MUME