Jornada de portes obertes, inauguració i visites a les exposicions

Terracotta Museu i Associació de Ceramistes de la Bisbal

Per celebrar el Dia Internacional de l’Art el Terracotta Museu ha programat una bateria d’activitats al llarg de tot el cap de setmana

Jornada de portes obertes al Terracotta Museu
Portes obertes per descobrir l’exposició permanent i les exposicions temporals en cartell: “Díaz Costa. Ceramista”, “Camins poc transitats. La Factoria de Núvols” i “Ceràmica Viva”.
 
16/04 de 10 a 13 h i de 16 a 19 h; 17/04 de 10 a 14h i de 17 a 20 h; 18/04 de 10 a 14 h al Terracotta Museu
Carrer del Sis d’octubre, 99 – 17100 La Bisbal d’Empordà, Girona
 

Inauguració de l’exposició “Camins poc transitats. La Factoria de Núvols”
Exposició organitzada pel Terracotta Museu i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, amb el comissariat d’Anna Ballesté i Míriam Seguí.
La Factoria de Núvols va ser un col·lectiu format per Carles Torrent, Didi Heras, Josep Matés, David Rosell, Carles Pagès, Marcos Pacheco, Igor Garai i Marta Martínez i Hortet. Junts i meravellosament tocats pel foc van recórrer, entre el 2005 i el 2011, el territori presentant més de 15 accions, explorant camins poc transitats.
 
16/04 a les 19.30 h a l’espai La Peixera del Terracotta Museu
Carrer del Sis d’octubre, 99 – 17100 La Bisbal d’Empordà, Girona

Aforament limitat. Cal reserva prèvia al telèfon 972 642 067 (en horari d’obertura del Museu) o a terracottamuseu@labisbal.cat (indicant nom, cognoms i telèfon de tots els assistents)

 

Visita virtual a l’exposició “Díaz Costa. Ceramista” a càrrec del comissari de l’exposició Xavier Rocas
A través del canal de Youtube del Terracotta Museu
 
El comissari de l’exposició, Xavier Rocas, ens presentarà la figura i l’obra d’Eusebi Díaz Costa, un dels ceramistes bisbalencs més destacats a nivell internacional de mitjans del segle XX. A partir del 16 d’abril a les 10 h podreu visualitzar el vídeo amb la visita guiada i descobrir quina va ser la importància cabdal d’aquest personatge en la ceràmica del nostre país.
 

Més informació:
Web del Terracotta Museu