Jornada de portes obertes i visites guiades a les exposicions temporals

Museu Palau Solterra. Fundació Vila Casas

Per a la celebració del Dia Internacional de l’Art, el Museu Palau Solterra ens ofereix una jornada de portes obertes i visites guiades a les exposicions temporals
Activitats

Portes obertes per visitar la col·lecció i les exposicions temporals i visites guiades
El Museu Palau Solterra se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Art oferint portes obertes durant els dies 17 i 18 d’abril. D’aquesta manera, podreu descobrir una part de la col·lecció de fotografies contemporànies, obres d’artistes de diverses parts del món, i també visitar les exposicions temporals “Mirada, llum i equilibri” de Ricard Duran, “El gest mínim” de Maria Alzamora i “Territori” de Samuel Aranda. A més, aquests dos dies, a les 12h, s’oferiran visites guiades a les exposicions a càrrec de Pau Bagué, estudiant en pràctiques de la Fundació.
 

17/04 i 18/04 visites a les 12h al Museu Palau Solterra
C/ de l’Església, 10 – 17257 Torroella de Montgrí
 

Exposicions temporals

“Mirada, llum i equilibri” de Ricard Duran
Mostra de 72 fotografies que capten la visió del corrent cultural de la Barcelona dels anys ’60. Membre actiu en l’associacionisme fotogràfic , participant en nombrosos concursos, galeries i certàmens nacions i internacionals.
 

“El gest mínim” de Maria Alzamora
Projecte que reuneix una sèrie de fotografies fetes l’any ’20 en el qual va guanyar el segon Premi de Fotografia de la FVC. Exploració gràfica, corporal i fotogràfica al voltant de les emocions contingudes en el moviment .
 

“Territori” de Samuel Aranda
En els darrers 20 anys s’ha dedicat a fotografiar i deixar constància dels conflictes bèl·lics i problemes socials arreu del mon. L’objectiu d’aquesta mostra que neix com a projecte documental és una reflexió personal sobre l’entorn, centrat en els seus territoris més propers: Barcelona, L’Empordà i Santa Coloma de Gramenet.
 
17/04 d’11 a 14 h i de 17 a 20.30 h i 18/04 d’11 a 14 h al Museu Palau Solterra
C/ de l’Església, 10 – 17257 Torroella de Montgrí

 
Més informació:
Museu Palau Solterra