Edició 2015

Dissabte 11 i diumenge 12 d’abril de 2015

Per tercer any consecutiu el Bòlit en col·laboració amb els artistes i les entitats i relacionades amb el món de les arts visuals, de Girona i comarques, celebra el Dia Internacional de l’Art amb diverses activitats i propostes.
 
Aquesta tercera edició tindrà lloc durant tot un cap de setmana: el dissabte 11 i el diumenge 12 d’abril a Girona i comarques de forma simultània.
 
L’efemèride commemora el naixement d’un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del renaixement, Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452. L’any 2011, la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura) declarava aquesta data, 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans.
 
Amb aquesta mateixa intenció neix la proposta que des de fa ja tres edicions el Bòlit llança als diferents agents artístics (institucions, associacions, col·lectius i artistes) convidant-los a desplegar una programació multidisciplinar d’activitats.

 
La present edició comptarà amb la participació de més de 30 entitats i artistes que organitzaran més de 40 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori.
 
Les propostes, adreçades a públics de totes les edats i totalment gratuïtes, aniran des tallers fins a exposicions passant per accions artístiques, visites guiades, projeccions, concursos en línia, xerrades,concerts o fins i tot jocs, tot plegat amb la voluntat de visibilitzar l’activitat creativa del territori.
 
L’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal·lacions, el dibuix, el gravat, entre d’altres arts visuals, posaran de manifest que l’art és un llenguatge proper i obert al diàleg.
 
Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani de l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i comarques i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>