Sopar-trobada d’artistes
i amants de l’art

Fundació Rodríguez-Amat

Coincidint amb el Dia Internacional de l’Art, la Fundació Rodríguez-Amat
organitza la preparació i degustació d’un sopar-trobada d’artistes i amants de l’art

Es tracta d’una trobada de germanor entre artistes, així com amants de l’art, que vulguin participar en un sopar on, la tertúlia, la germanor i l’amistat, conformin una vetllada que permeti conèixer altres creadors i creadores i, alhora, passar una vetllada festiva.
 
La col·laboració per persona és de 10 euros
 
Amb la finalitat, si més no, de calcular el nombre de persones assistents, us demanen de fer-nos saber la vostra participació, ja sigui via e-mail o bé telefònicament a: fundacio@rodriguez-amat.cat o al tel.: 972 768 293

Programa

Al voltant de les vuit del vespre, trobada en el taller de la Fundació Rodriguez-Amat. Al cim d’una taula ja hi haurà tots els ingredients i, entre tots plegats, prepararem el sopar. Uns posaran les taules, els altres couran les botifarres, altres torraran el pa, faran l’amanida, la macedònia, etc. Al voltant de les nou del vespre, un cop tot preparat, entre converses i salutacions, seurem a taula. La preparació del sopar forma part de la trobada i és, així mateix, un bon moment per a les presentacions i salutacions.

Menú

Dos o tres llesques de pa torrat amb tomàquet
Un botifarra de sal i pebre de Can Raliu (la millor botifarra que haureu menjat mai)
Amanida
Macedònia
Postres de músic (grana de capellà)
Aigua, vi, cava, cafè i copes
 
Fundació Rodríguez-Amat
Les Olives
Garrigoles
Dia 13 d’abril des de les 20 h
 
Més informació:
Fundació Rodríguez-Amat