Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona

El Bòlit, Centre d’Art Contemporani,
ha preparat una presentació i un taller familiar per celebrar el Dia Internacional
de l’Art

Ciutadania i identitat: cap esborrador/ Taller familiar

Ciutadania i identitat: cap esborrador, a càrrec de Pelayo Varela, és un taller que consisteix en la creació d’una rèplica del cap de l’autor feta en goma d’esborrar. Aquest bust serveix com a model per a que els participants realitzin una sèrie de dibuixos en llapis sobre paper que després seran esborrats o redibuixats utilitzant aquest bust.

Us podeu inscriure gratuïtament aquí
 
Bòlit_StNicolau
Pl. Santa Llúcia
Dia 12 d’abril a les 16 h
 

Presentació del treball inèdit de mmikael pel dispositiu
GRmp3 / Artista Kenneth Russo

Kenneth Russo va dissenyar GRMP3, una aplicació per a dispositius mòbils relacionada amb Girona que permet una nova forma d’escoltar la ciutat: es tracta d’una audioguia que activa els seus continguts sonors en funció del lloc físic on és l’usuari. D’entrada, en aquesta aplicació hi podíem trobar poemes de Carles Turat, Anna Perera i Esther Fabrellas i amb posterioritat es va obrir una convocatòria pública.
 
Aquest procés de selecció fet en col·laboració amb l’Espai Marfà, la Casa de la Música Salt-Girona i l’Escola Municipal d’Humanitats, buscava la participació de grups musicals, poetes i creadors sonors vinculats a la ciutat que aportessin nous continguts relacionats amb la ciutat. El guanyador va ser Miguel Fernàndez ‘mmikkael’ les obres del qual s’han enregistrat i es penjaran a l’aplicació per un període de sis mesos, durant el qual tothom qui ho vulgui podrà escoltar-les de manera gratuïta.
 
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar
Rambla Llibertat, 1
Dia 12 d’abril de 20.30 a 21 h
 
Més informació:
Web del Bòlit