cartell

Dia Internacional
de l’Art (2019)

Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 d’abril de 2019
Setena edició a Girona i comarques

La setena edició del Dia Internacional de l’Art desplegarà una extensa programació d’activitats culturals i artístiques el cap de setmana del 12, 13 i 14 d’abril, a Girona ciutat i comarques.
 
Girona engega, per setena vegada, aquesta excepcional celebració, que recorda el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452 i que, enguany, també coincideix amb els actes de commemoració del 5è centenari de la seva mort.
 
Establerta el 2011 per la UNESCO amb l’objectiu d’acostar als ciutadans diferents formes d’expressió artística, es tracta d’una efemèride destacada a nivell internacional però que a Catalunya es celebra exclusivament a la nostra província.
 
La programació, dissenyada de forma conjunta entre una vuitantena d’entitats vinculades al món de les arts visuals, inclou tallers, exposicions, itineraris d’art, projeccions, concerts, conferències,visites comentades i performances, entre d’altres.
 
L’ampli i variat programa d’activitats gratuïtes i aptes per a tots els públics emplenarà d’art i de cultura tant carrers com equipaments de tot el territori. Per aquesta edició, i com a tret de sortida, s’ha convidat al poeta i assagista Vicenç Altaió a fer el pregó que tindrà lloc el divendres 12 d’abril a les 20,30 h al Bòlit_PouRodó.
 
Aquesta iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona i els Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.
 

Segueix-nos al grup del facebook:
facebook